Αυτή είναι η 6χρονη Νικολέτα που ζούσε με τσιγγάνους σε καταυλισμό στον Τύρναβο Reviewed by Momizat on .   Με αφορμή τη σύλληψη τριών ημεδαπών στον Τύρναβο Λάρισας, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης   Με αφορμή τη σύλληψη τριών ημεδαπών στον Τύρναβο Λάρισας, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης Rating: 0

Αυτή είναι η 6χρονη Νικολέτα που ζούσε με τσιγγάνους σε καταυλισμό στον Τύρναβο

Αυτή είναι η 6χρονη Νικολέτα που ζούσε με τσιγγάνους σε καταυλισμό στον Τύρναβο

 

Με αφορμή τη σύλληψη τριών ημεδαπών στον Τύρναβο Λάρισας, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της κλοπής, από την ΕΛ.ΑΣ. δόθηκαν απόψε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου 6 ετών.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 2 μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της.

Αυτή είναι η 6χρονη Νικολέτα (φωτ)

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή