Αυτή την επαίδευση μπορούμε να χαιρόμαστε στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Τα τελευταία νέα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών   Οι ιδιαίτερες εργασιακές συνθήκες στο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων, αντί να μας αποθαρρύνουν, μα Τα τελευταία νέα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών   Οι ιδιαίτερες εργασιακές συνθήκες στο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων, αντί να μας αποθαρρύνουν, μα Rating: 0

Αυτή την επαίδευση μπορούμε να χαιρόμαστε στα Τρίκαλα

Αυτή την επαίδευση μπορούμε να χαιρόμαστε στα Τρίκαλα

Τα τελευταία νέα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών

 

Οι ιδιαίτερες εργασιακές συνθήκες στο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων, αντί να μας αποθαρρύνουν, μας εμψυχώνουν για συνεχείς δράσεις και συνεργασίες.

Ετσι, την Κυριακή 8/6/2014 λειτούργησε- με την υποστήριξη της Δ/νσης της Φυλακής- για δεύτερη συνεχή χρονιά, εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις απόκτησης πτυχίου Αγγλικής γλώσσας (PALSO) που οργανώνει ο σύνδεσμος ιδιοκτητών Φροντιστηρίων με συμμετοχή πέντε μαθητών μας. Η ανταπόκριση στο αίτημά μας τόσο του τοπικού συλλόγου όσο και της Ομοσπονδίας ήταν παραπάνω από συγκινητική. Οχι μόνο επέδειξαν μεγάλη υπομονή και κατανόηση στην επίλυση των προβλημάτων που διαρκώς προέκυπταν, αλλά και δέχτηκαν τους μαθητές χωρίς εξέταστρα. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Παράλληλα έχουν αρχίσει και συνεχίζονται στο χώρο του σχολείου , για τρίτη χρονιά, οι προαγωγικές εξετάσεις των αποφοίτων μας που συνεχίζουν τη φοίτησή τους στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων, ως «κατ’ ιδίαν διδαχθέντες». Με τη στενή συνεργασία που έχει δρομολογηθεί μεταξύ του Δ/ντή κ. Βαρσάνη και του Συλλόγου Διδασκόντων , της Δ/νσης Φυλακής και του Σχολείου είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μαθητές στις τρεις πρώτες τάξεις του Λυκείου και να ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να χαρούμε και μια επιτυχία σε Ανώτερη Σχολή την επόμενη χρονιά.

Τα αθλητικά μας νέα τώρα. Εληξε το τουρνουά πιγκ- πογκ που είχε μεγαλύτερη διάρκεια από την προγραμματισμένη λόγω σκληρή συναγωνισμού. Δυστυχώς κανένας από τους συμμετέχοντες καθηγητές δεν κατάφερε να «ανεβεί στο βάθρο των νικητών». Στην περίπτωση αυτή οι μαθητές ξεπέρασαν τους δασκάλους!!!

Το επόμενο τουρνουά είναι «εγκεφαλικό». Αρχίζει το σκάκι! Με σκακιέρες και πιόνια που κατασκευάστηκαν στο σχολείο από χαρτί και ψωμί!

Τέλος, η θεατρική μας ομάδα εργάζεται πυρετωδώς για το ανέβασμα του έργου «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» βασισμένο στον «ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ» και το οποίο θα γίνει στις 26 Ιουνίου.

                           Για το ΣΔΕ,

                                                 Εφη Χατζημάνου

                                                 Διευθύντρια

filakes_deuteris_eukairias3 filakes_deuteris_eukairias5 filakes_deuteris_eukairias6

filakes_deuteris_eukairias

Αφήστε το σχόλιο σας