Αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους προσπαθούν να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς – Αντιδράσεις αναμένονται και στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ο Σταύρος  Κοντονής εμφανίστηκε βέβαιος ότι στις 29 του μήνα θα κάνει «πρεμιέρα» η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, λέγοντας ότι οι κυβέρνηση και συμβ Ο Σταύρος  Κοντονής εμφανίστηκε βέβαιος ότι στις 29 του μήνα θα κάνει «πρεμιέρα» η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, λέγοντας ότι οι κυβέρνηση και συμβ Rating: 0

Αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους προσπαθούν να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς – Αντιδράσεις αναμένονται και στα Τρίκαλα

Αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους προσπαθούν να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς – Αντιδράσεις αναμένονται και στα Τρίκαλα

Ο Σταύρος  Κοντονής εμφανίστηκε βέβαιος ότι στις 29 του μήνα θα κάνει «πρεμιέρα» η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, λέγοντας ότι οι κυβέρνηση και συμβολαιογράφοι «τα βρήκαν».

Αλλά και ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Γιώργος Ρούσκας δήλωσε πως «είναι κοινή πεποίθηση όλων ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν στις 29 του μήνα».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και στα Τρίκαλα η αντίδραση του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών στελέχη του οποίου με τις δράσεις τους ακύρωσαν μέχρι σήμερα πολλούς πλειστηριασμούς . 

Θα τα «διώξουμε τα κοράκια» ανέφεραν στην trikkipress στελέχη της Επιτροπής κατά των Πλειστηριασμών και προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους . 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή