Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Λάρισας Reviewed by Momizat on . Την κατανομή αρμοδιοτήτων στους δημοτικούς συμβούλους της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», ενόψει την ανάληψης της ευθύνης διοίκησης του Δήμου Λαρισαίων, από 1η Σεπτεμ Την κατανομή αρμοδιοτήτων στους δημοτικούς συμβούλους της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», ενόψει την ανάληψης της ευθύνης διοίκησης του Δήμου Λαρισαίων, από 1η Σεπτεμ Rating: 0

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Λάρισας

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Λάρισας

Την κατανομή αρμοδιοτήτων στους δημοτικούς συμβούλους της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», ενόψει την ανάληψης της ευθύνης διοίκησης του Δήμου Λαρισαίων, από 1η Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης, στο πλαίσιο σύσκεψης της δημοτικής ομάδας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κ. Καλογιάννης, ανακοίνωσε τα θεματικά αντικείμενα των οκτώ 8 αντιδημαρχιών καθώς και τα πρόσωπα που θα οριστούν ως υπεύθυνοι – αντιδήμαρχοι. Επίσης, στο πλαίσιο της σύσκεψης ανακοινώθηκε ότι οι αντιδήμαρχοι θα πλαισιώνονται από συνεργάτες – δημοτικούς συμβούλους, τα ονόματα των οποίων επίσης ανακοινώθηκαν.

Ειδικότερα, στην εισήγησή του ο κ. Καλογιάννης, επεσήμανε προς τους δημοτικούς συμβούλους της «Συμπαράταξης», μεταξύ άλλων και τα εξής:

dimarxeio_simvoulio

α) Οι Αντιδημαρχίες είναι 8 και δημιουργούν ενότητες πολιτικής δραστηριότητας στις οποίες υπάγονται διάφορους τομείς καθώς και τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου

β) Οι Αντιδήμαρχοι έχουν επαγγελματική δραστηριότητα και συνεργάζονται στο πλαίσιο του συλλογικού μοντέλου με δημοτικούς συμβούλους δημιουργώντας έτσι ομάδες για την καλύτερη κάλυψη όλων των τομέων που βρίσκονται στις αρμοδιότητές τους.

γ) Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι αποτελούν την Εκτελεστική Επιτροπή, η λειτουργία του οποίας εγγυάται τη συλλογικότητα στη δράση μας.

δ) Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων και στο πλαίσιο των προεκλογικών δεσμεύσεων της «Συμπαράταξης» για πλήρη διαφάνεια, δίνουν στη δημοσιότητα όλα τα περιουσιακά στοιχεία τους και τους λογαριασμούς που διατηρούν. Με τη λήξη της θητείας τους κάνουν το ίδιο ώστε ο κάθε πολίτης να γνωρίζει τη μεταβολή της περιουσιακής τους κατάστασης στη διάρκεια της θητείας του.

ε)Εργάζονται όλοι με βάση στοχοθεσία και έλεγχο στην υλοποίηση των πολιτικών αποφάσεων. Ακριβώς απ΄ αυτό θα κριθεί και η ολοκλήρωση της θητείας τους ή όχι. (Ο Καλλικράτης ορίζει θητεία 2,5 χρόνων)

Αναλυτικά οι αντιδημαρχίες και τα πρόσωπα που τις αναλαμβάνουν είναι:

Διοίκησης, προγραμματισμού, Εξυπηρέτησης του Πολίτη, διαφάνειας, συμμετοχικών θεσμών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Υπεύθυνος: Σούλτης Γιώργος
Συνεργάτες: Σαρρής Μάνθος, Μπουσμπούκης Γιάννης Οικονομικών, τοπικής – αγροτικής οικονομίας
Υπεύθυνος: Νταής Παναγιώτης
Συνεργάτες: Αδαμόπουλος Θάνος, Καφές Θεόδωρος, Γελαλή Τζένη Πολεοδομίας, αστικής ανάπτυξης και Υποδομών
Υπεύθυνος: Μαβίδης Δημήτρης
Συνεργάτης Τάχος Δημήτρης Κοινωνικής Πολιτικής
Υπεύθυνος: Δεληγιάννης Δημήτρης
Συνεργάτες: Αντωνίου Νέστορας, Ζαχαρού Βίβη, Μπαμπαλής Δημήτρης, Τσιαούσης Κων/νος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού
Υπεύθυνος: Μπατζανούλης Αλέξανδρος
Συνεργάτες: Σουλούκου Ασπα, Κωσταρόπουλος Γιώργος, Βαγενά Αγγέλα, Δαούλας Θωμάς, Αναστασίου Μιχάλης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας
Υπεύθυνος: Καλτσάς Νικόλαος
Συνεργάτης: Ζαούτσος Γιώργος Πολιτισμού και Επιστημών
Υπεύθυνος: Σάπκας Παναγιώτης
Συνεργάτες: Περίφανου Αννυ, Σουρλατζής Απόστολος, Ρεβήσιος Κων/νος, Τσιλιμίγκας Χρήστος Πρασίνου και Περιαστικής Αγροτικής ανάπτυξης
Υπεύθυνη: Αράπκουλε Δέσποινα
Συνεργάτης: Βλησσαρούλης Αθανάσιος
Συνεργάτης δημάρχου στη ΔΕΥΑΛ : Θεόδωρος Καφφές

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή