"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Αυτοδιοίκηση και ΠΕΔ στη συνάντηση Παπαστεργίου – Καλογιάννη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την  επίσκεψη του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Οι δύο αυτοδιοικητικοί άνδρες συζήτησαν για τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια και δη τους Δήμους, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του κ. Καλογιάννη για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Θεσσαλίας.
Στη συνέχεια, ο κ. Καλογιάννης, συνομίλησε με αιρετούς, εκλεγμένους αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΕΔ, όπου θα διεξαχθεί και η σχετική ψηφοφορία. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Παπαστεργίου και σε αυτή, ο Δήμαρχος Λαρισαίων ανέπτυξε τις θέσεις του για την αυτοδιοίκηση και τα πολιτικά χαρακτηριστικά που ο ίδιος πρεσβεύει. Στη συνάντηση μετείχαν οι κ.κ. Αναστασίου, Κυρίτσης, Παπανικολάου και Αλεστά από τη συμπολίτευση του Δήμου Τρικκαίων, οι κ.κ. Γκουγκουστάμος, Στουρνάρας, Ε. Παπαθανασίου, Δημ. Παπαθανασίου από την αντιπολίτευση, καθώς και ο τέως Δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλαμπάκας, κ. Δημ. Σακελλαρίου. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του Δήμου Λαρισαίων ξεναγήθηκε στην πόλη από τον Δήμαρχο Τρικκαίων.

kalogiannis2 kalogiannis1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης