Αυτοδιοίκηση και ΠΕΔ στη συνάντηση Παπαστεργίου – Καλογιάννη Reviewed by Momizat on . Την  επίσκεψη του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Οι δύο αυτοδιοικητικοί άν Την  επίσκεψη του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Οι δύο αυτοδιοικητικοί άν Rating: 0

Αυτοδιοίκηση και ΠΕΔ στη συνάντηση Παπαστεργίου – Καλογιάννη

Αυτοδιοίκηση και ΠΕΔ στη συνάντηση Παπαστεργίου – Καλογιάννη

Την  επίσκεψη του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Οι δύο αυτοδιοικητικοί άνδρες συζήτησαν για τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια και δη τους Δήμους, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του κ. Καλογιάννη για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Θεσσαλίας.
Στη συνέχεια, ο κ. Καλογιάννης, συνομίλησε με αιρετούς, εκλεγμένους αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΕΔ, όπου θα διεξαχθεί και η σχετική ψηφοφορία. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Παπαστεργίου και σε αυτή, ο Δήμαρχος Λαρισαίων ανέπτυξε τις θέσεις του για την αυτοδιοίκηση και τα πολιτικά χαρακτηριστικά που ο ίδιος πρεσβεύει. Στη συνάντηση μετείχαν οι κ.κ. Αναστασίου, Κυρίτσης, Παπανικολάου και Αλεστά από τη συμπολίτευση του Δήμου Τρικκαίων, οι κ.κ. Γκουγκουστάμος, Στουρνάρας, Ε. Παπαθανασίου, Δημ. Παπαθανασίου από την αντιπολίτευση, καθώς και ο τέως Δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλαμπάκας, κ. Δημ. Σακελλαρίου. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του Δήμου Λαρισαίων ξεναγήθηκε στην πόλη από τον Δήμαρχο Τρικκαίων.

kalogiannis2 kalogiannis1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή