Αυτοδιοικητικές συναντήσεις του Μιχάλη Ταμήλου στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Τη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συναντήσει …τρεις Δημάρχο Τη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συναντήσει …τρεις Δημάρχο Rating: 0

Αυτοδιοικητικές συναντήσεις του Μιχάλη Ταμήλου στην Καλαμπάκα

Αυτοδιοικητικές συναντήσεις του Μιχάλη Ταμήλου στην Καλαμπάκα

Τη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συναντήσει …τρεις Δημάρχους Καλαμπάκας μέσα σε λίγες ώρες και να συνομιλήσει μαζί τους για την πορεία του Δήμου Καλαμπάκας αλλά και για τα αυτοδιοικητικά θέματα γενικότερα.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. έχει τεράστια εμπειρία και σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν χάνει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης και να τους μεταδώσει τις γνώσεις του.

tamilos_kalka1

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε το πρωί, αρχικά με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη, στη συνέχεια με τον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Βύρωνα Μπουτίνα, ενώ το μεσημέρι ο κ. Ταμήλος ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του, συναντώντας τον νυν Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτριο Σακελλαρίου.

Έτσι, ο κ. Ταμήλος απέκτησε ολοκληρωμένη άποψη για το παρών και το μέλλον του Δήμου Καλαμπάκας και μετέδωσε τις γνώσεις και την εμπειρία του για τη διαχείριση και τη λειτουργία ενός σύγχρονου Δήμου.

tamilos_kalka2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή