Αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο στον Δήμο Πύλης Reviewed by Momizat on . Ένα μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο παρέλαβε ο Δήμος Πύλης χωρητικότητας κάδου 5,0 έως 6,0m3 , κόστους 45.000 ευρώ. Το αναρροφητικό σάρωθρο θα Ένα μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο παρέλαβε ο Δήμος Πύλης χωρητικότητας κάδου 5,0 έως 6,0m3 , κόστους 45.000 ευρώ. Το αναρροφητικό σάρωθρο θα Rating: 0

Αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο στον Δήμο Πύλης

Αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο στον Δήμο Πύλης

Ένα μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο παρέλαβε ο Δήμος Πύλης χωρητικότητας κάδου 5,0 έως 6,0m3 , κόστους 45.000 ευρώ.

Το αναρροφητικό σάρωθρο θα χρησιμοποιηθεί από την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του Καλλικράτειου Δήμου Πύλης για την καθαριότητα των επισκέψιμων τουριστικών περιοχών καθώς και του ιστού όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου. Η αναρρόφηση θα βοηθήσει στη δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία καθαρισμού των φύλλων των δένδρων από τα φρεάτια, τους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους. Η χρήση του οχήματος θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των δημοτών του Δήμου Πύλης.

Από τον Δήμο Πύλης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή