Αυτοκτόνησε 61χρονος – “παγωμένη” η τοπική κοινωνία Reviewed by Momizat on . «Παγωμένη» είναι η Τρικαλινή κοινωνία εξαιτίας της αυτοκτονίας γνωστού επιχειρηματία χθες το μεσημέρι. Ο 61χρονος πήρε ένα σκοινί και κρεμάστηκε μέσα στην αποθή «Παγωμένη» είναι η Τρικαλινή κοινωνία εξαιτίας της αυτοκτονίας γνωστού επιχειρηματία χθες το μεσημέρι. Ο 61χρονος πήρε ένα σκοινί και κρεμάστηκε μέσα στην αποθή Rating: 0

Αυτοκτόνησε 61χρονος – “παγωμένη” η τοπική κοινωνία

aytoktonies
«Παγωμένη» είναι η Τρικαλινή κοινωνία εξαιτίας της αυτοκτονίας γνωστού επιχειρηματία χθες το μεσημέρι. Ο 61χρονος πήρε ένα σκοινί και κρεμάστηκε μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πιαλείας . Το άψυχο σώμα του, το βρήκε η σύζυγος του που τον έψαχνε εναγωνίως.
Ο άνδρας διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο των Τρικάλων , ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν άφησε κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην μοιραία πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος ήταν ένα φιλήσυχος άνθρωπος, ενώ η αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να πει με βεβαιότητα τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

Αφήστε το σχόλιο σας