Αυτοψία Μιχαλάκη σε αντιπλημμυρκά έργα Reviewed by Momizat on . Στις εργασίες κατασκευής έργων που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση κοίτης ποταμών, με την κατασκευή ζαρζανετίων και τοιχίων αντιστήριξης δρόμων, πραγματοποίησε Στις εργασίες κατασκευής έργων που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση κοίτης ποταμών, με την κατασκευή ζαρζανετίων και τοιχίων αντιστήριξης δρόμων, πραγματοποίησε Rating: 0

Αυτοψία Μιχαλάκη σε αντιπλημμυρκά έργα

Αυτοψία Μιχαλάκη σε αντιπλημμυρκά έργα

Στις εργασίες κατασκευής έργων που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση κοίτης ποταμών, με την κατασκευή ζαρζανετίων και τοιχίων αντιστήριξης δρόμων, πραγματοποίησε αυτοψία ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

 

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές καλοκαιριού, αλλά η Περιφερειακή Ενότητα από τώρα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και έργα, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και θα εμποδίσουν τα όποια πλημμυρικά φαινόμενα εμφανιστούν.

 

Με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού ο Νομός Τρικάλων θωρακίζεται με τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, τόσο στον ορεινό όγκο, όσο και στον κάμπο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Μιχαλάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος και δήλωσε «με τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα θωρακίζουμε το Νομό, προστατεύοντας έτσι χωριά, οικισμούς και καλλιέργειες, αποφεύγοντας σε ένα τυχόν πλημμυρικό φαινόμενο, τις όποιες καταστροφές σε ανθρώπινες ζωές και σπίτια».

Από το γραφείο Τύπου

autopsia_mixalaki autopsia_mixalaki2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή