"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Αυτοψία στην γέφυρα του Πηνειού έκανε ο Μιχάλης Ταμήλος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ταχύτατο ρυθμό προχωρά η κατασκευή της Ε-65 και μάλιστα σε τμήματα της Καρδίτσας προχωρούν σε ασφαλτόστρωση του δρόμου ενω ολοκληρώνονται τα μεγάλα τεχνικά έργα κατά μήκος του έργου.

Ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος  επισκέφθηκε την μεγάλη γέφυρα του Πηνειού , μήκους 600 μέτρων και ενημερώθηκε από τον εργοταξιάρχη Χρήστο Κατσίκα για τα προβλήματα και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης  του έργου.

Διαπιστώθηκε ότι:
1)  Aποκαταστάθηκε η κοίτη του Πηνειού στην αρχική της διατομή.

2)  Σε σαράντα ημέρες ολοκληρώνεται η γέφυρα και τα προστατευτικά έργα της κοίτης του Πηνειού.

3) Αμέσως μετά την εργοταξιακή λειτουργία της Γέφυρας θα αποκατασταθούν και θα ασφαλτοστρωθούν οι επαρχιακοί δρόμοι προς Σερβωτά και Γλίνος.

Σε ότι αφορά την συνέχιση του έργου, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ανάθεσης του τμήματος ” Λαμία -Ξυνιάδα” σε 15 ημέρες. Πρόκειται για έργο προυπολογισμού 320 εκατομμυρίων ευρώ που θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2016.
  Ο Βουλευτής Κ. Μιχάλης Ταμήλος δηλώνει :  << Ζητώ από την κυβέρνηση να ανακοινώσει άμεσα και την ανάθεση του τμήματος “Τρίκαλα – Εγνατία” για να έχουμε μεχρι το 2018 ολοκληρωμένο τον “Άξονα Κεντρικής Ελλάδας”. Δεν υπάρχουν περιθώρια αναμονής  και υπομονής. >>
image(3)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης