Αυτοψία Ταμήλου στο νέο διδακτήριο στον Πυργετό Reviewed by Momizat on . Σε δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφέιο του Μιχάλη Ταμήλου, αναφέρονται τα εξής: Σήμερα Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφ Σε δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφέιο του Μιχάλη Ταμήλου, αναφέρονται τα εξής: Σήμερα Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφ Rating: 0

Αυτοψία Ταμήλου στο νέο διδακτήριο στον Πυργετό

Αυτοψία Ταμήλου στο νέο διδακτήριο στον Πυργετό

Σε δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφέιο του Μιχάλη Ταμήλου, αναφέρονται τα εξής:
Σήμερα Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε το νέο διδακτήριο που κατασκευάζεται στον Πυργετό. Στο χώρο κατασκευής του νέου Διδακτηρίου παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός που πραγματοποίησε αυτοψία για να επιθεωρήσει την πορεία ολοκλήρωσης του φυσικού αντικειμένου του έργου της ανέγερσης του νέου διδακτηρίου Πυργετού.

Τους κ.κ. Ταμήλο και Αγοραστό, συνόδευσε στο χώρο του έργου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και ομάδα περιφερειακών συμβούλων, ενώ από πλευράς του Δήμου Τρικκαίων παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάκης Παζαϊτης.

Ο κ. Ταμήλος, ενημερώθηκε από τον ανάδοχο του έργου, κ. Βράκα για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών που βρίσκονται στο τελικό στάδιο και εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την κατασκευή ενός νέου και υπερσύγχρονου διδακτηρίου που θα καλύψει στο έπακρο, τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού.

ΣΧΟΛΕΙΟ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή