Αυτοψία του προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε οικόπεδα των ΣΕΦΑΑ Reviewed by Momizat on . Ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του πρώην Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (νυν ΙΝΕΔΙΒΙΜ) , προχώρησε σε αυτοψία δύο οικοπέδων στις Καρυές, ιδιοκτησίας του ΙΝΕΔ Ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του πρώην Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (νυν ΙΝΕΔΙΒΙΜ) , προχώρησε σε αυτοψία δύο οικοπέδων στις Καρυές, ιδιοκτησίας του ΙΝΕΔ Rating: 0

Αυτοψία του προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε οικόπεδα των ΣΕΦΑΑ

Αυτοψία του προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε οικόπεδα των ΣΕΦΑΑ

Ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του πρώην Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (νυν ΙΝΕΔΙΒΙΜ) , προχώρησε σε αυτοψία δύο οικοπέδων στις Καρυές, ιδιοκτησίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, για να διαπιστώσει τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για την ανέγερση κτιρίων φοιτητικής εστίας και φοιτητικής λέσχης, προκειμένου να ενταχθεί το έργο κατασκευής τους, στο τεχνικό πρόγραμμα των έργων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Ο κ. Ταμήλος σε επικοινωνία του με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Γεώργιο Στύλιο, ζήτησε την ένταξη του έργου της κατασκευής κτιρίων δυναμικότητας 100 περίπου δωματίων και κτιρίου φοιτητικής λέσχης, στο Τεχνικό Πρόγραμμα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, αίτημα το οποίο εκκρεμεί από το 2009, από την εποχή που ο κ. Ταμήλος ήταν Δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. θεωρεί ότι η ανέγερση των κτιρίων της φοιτητικής εστίας και της φοιτητικής λέσχης θα δώσει λύση στο πρόβλημα της σίτισης και στέγασης των φοιτητών (σε ποσοστό 10% του συνόλου των φοιτητών των ΣΕΦΑΑ), ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, και θα ολοκληρώσει τις υποδομές των ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, δίνοντας επιπλέον κίνητρο σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν στα Τρίκαλα.

Αφήστε το σχόλιο σας