Αυτόνομοι Τρικαλινοί Οικονομολόγοι στις περιφερειακές εκλογές Reviewed by Momizat on . Διαφωνούν με την εξάρτηση από την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συγκρότησαν ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν μόνο Τρικαλινοί Οικον Διαφωνούν με την εξάρτηση από την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συγκρότησαν ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν μόνο Τρικαλινοί Οικον Rating: 0

Αυτόνομοι Τρικαλινοί Οικονομολόγοι στις περιφερειακές εκλογές

Αυτόνομοι Τρικαλινοί Οικονομολόγοι στις περιφερειακές εκλογές

Διαφωνούν με την εξάρτηση από την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συγκρότησαν ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν μόνο Τρικαλινοί Οικονομολόγοι.

Στόχος τους – όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας Θανάσης Παπακωνσταντίνου -η ανάδειξη του Περιφερειακού χαρακτήρα των προσεχών εκλογών και η συμμετοχή στο Περιφερειακό όργανο το οποίο θα εκπροσωπεί την κοινωνία των οικονομολόγων και δεν θα έχει απευθείας αντανάκλαση με τις πανελλαδικές παρατάξεις .

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν : Θανάσης Παπακωνσταντίνου , Παύλος Παπαδημητρίου , Αποστολος Βακαλόπουλος , Θανάσης Μπούγλας , Σπύρος Κοθράς , Ντέρη Σιάνα -Μαρία , Βασίλης Τεντολούρης , Γιάννης Γιώτας , Νίκος Δημάσης , Κωστας Γιαννιώτης .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή