Αυτός είναι ο δράστης πα-τέρας της άτυχης Άννυς Reviewed by Momizat on . Αυτός είναι ο 27χρονος Σάββας, ο πατέρας της τετράχρονης Άννυς, η οποία βρήκε από τα χέρια του το θάνατο με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος, που Αυτός είναι ο 27χρονος Σάββας, ο πατέρας της τετράχρονης Άννυς, η οποία βρήκε από τα χέρια του το θάνατο με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος, που Rating: 0

Αυτός είναι ο δράστης πα-τέρας της άτυχης Άννυς

paidoktonos
Αυτός είναι ο 27χρονος Σάββας, ο πατέρας της τετράχρονης Άννυς, η οποία βρήκε από τα χέρια του το θάνατο με τον πιο φρικαλέο τρόπο.
Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος, που φέρεται να ήταν τοξικομανής, σόκαρε το πανελλήνιο μετά τις αποκαλύψεις ότι σκότωσε ο ίδιος τη μικρή του κόρη, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα αρνούνταν ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνισή της.
paidoktonos

Περισσότερες πληροφορίες θα έλθουν στο φως την Τρίτη όταν και η αστυνομία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση, ωστόσο, από τις Αρχές εκφράζονται φόβοι πως η σορός της άτυχης μικρής δεν θα βρεθεί ποτέ, καθώς, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο πατέρας τεμάχισε, έβρασε το παιδί σε κατσαρόλα και στη συνέχεια πέταξε τα κομμάτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή