Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Reviewed by Momizat on . Η Δημοκρατική Αριστερά εξέλεξε πριν λίγη ώρα τον δεύτερο πρόεδρο της μικρής ιστορίας της. Αντικαταστάτης του ιδρυτή της Φώτη Κουβέλη δεν θα είναι η Μαρία Γιαννα Η Δημοκρατική Αριστερά εξέλεξε πριν λίγη ώρα τον δεύτερο πρόεδρο της μικρής ιστορίας της. Αντικαταστάτης του ιδρυτή της Φώτη Κουβέλη δεν θα είναι η Μαρία Γιαννα Rating: 0

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Dimar
Η Δημοκρατική Αριστερά εξέλεξε πριν λίγη ώρα τον δεύτερο πρόεδρο της μικρής ιστορίας της. Αντικαταστάτης του ιδρυτή της Φώτη Κουβέλη δεν θα είναι η Μαρία Γιαννακάκη, η οποία ηττήθηκε, αλλά ο μέχρι πρότινος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Η εκλογή του πραγματοποιήθηκε από το συνέδριο του κόμματος που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο. Ο νέος πρόεδρος τόνισε μετά από την εκλογή του ότι στόχος του είναι η επανεκκίνηση της Δημοκρατικής Αριστεράς και ο διακριτός ρόλος της. Στάθηκε επίσης στο ενδεχόμενο για συνεργασίες, χωρίς, όπως είπε, να πρέπει η ΔΗΜΑΡ να θεωρείται δεδομένη για κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή