Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Λάρισας Reviewed by Momizat on . Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες καθώς και το «προφίλ» που είχε δημιουργήσει σε σελίδα Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες καθώς και το «προφίλ» που είχε δημιουργήσει σε σελίδα Rating: 0

Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Λάρισας

Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Λάρισας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες καθώς και το «προφίλ» που είχε δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη, για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΜΑΥΡΟΔΗΜΟ Θεμιστοκλή του Γρηγορίου και της Χριστίνας, που γεννήθηκε στις 09.06.1967 στη Λάρισα.

paidofilos_larisa1 paidofilos_larisa2Ο λογαριασμός «προφίλ» που είχε δημιουργήσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» έχει το όνομα «themistoklis mavrodimos» με την ακόλουθη φωτογραφία:paidofilos_larisa3Μέσω του λογαριασμού του, υποδυόμενος 19χρονο, προσέγγιζε και συνομιλούσε διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες. Aφού τις έπειθε να του εκμυστηρευτούν προσωπικά τους στοιχεία, αρχικά ζητούσε εκβιαστικά να του στείλουν φωτογραφίες τους με άσεμνο περιεχόμενο για να μην βλάψει συγγενικά τους πρόσωπα.

Στη συνέχεια υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο, τις εξανάγκαζε να του αποστείλουν και άλλες φωτογραφίες τους με παρόμοιο περιεχόμενο.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση της σωματικής δυσλειτουργίας λόγω οργανικής νόσου του ανήλικου και με την άσκηση βίας κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή