Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος από την Αγιά Reviewed by Momizat on . Φωτογράφιζε παιδάκια να αλλάζουν στο κολυμβητήριο. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μετά από εισαγγελική παραγγελία.  Δίνονται στη δημοσιότητα, Φωτογράφιζε παιδάκια να αλλάζουν στο κολυμβητήριο. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μετά από εισαγγελική παραγγελία.  Δίνονται στη δημοσιότητα, Rating: 0

Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος από την Αγιά

Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος από την Αγιά

Φωτογράφιζε παιδάκια να αλλάζουν στο κολυμβητήριο. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μετά από εισαγγελική παραγγελία. 

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 71χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 11.05.2014 στη Λάρισα, για πορνογραφία ανηλίκων.

paidofilos-agia1Πρόκειται για τον ΠΑΡΙΣΗ Γεώργιο του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25.04.1943 στην Αγιά Λάρισας.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση και χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος και παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση (άρθρο 22 παρ. 4 του Ν. 2472/1997).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2410-683171 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται πως ο 71χρονος κατελήφθη στις 11 Μαΐου στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας κατά τη διάρκεια αγώνων κολύμβησης, στους οποίους συμμετείχαν ανήλικα αγόρια και κορίτσια, να φωτογραφίζει τους ανήλικους διαγωνιζόμενους τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή