"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Αυτό είναι το χωριό της Λάρισας όπου κάτοικοι κήρυξαν ανεπιθύμητους τους πολιτικούς ενόψει εκλογών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η οργή ώθησε και αρκετούς κατοίκους στη Βερδικούσια να δηλώσουν δημόσια ότι γυρίζουν την πλάτη σε πολιτικούς και πολιτευτές. Συνολικά 33 κάτοικοι του ορεινού χωριού Βερδικούσια του νομού Λάρισας, υπέγραψαν για να δημοσιευτεί η απόφασή τους να μη δεχτούν κανέναν βουλευτή ή πολιτικό στο χωριό τους ενόψει εκλογών.

Στο κείμενο που συνέταξαν πέρα από τα συλλυπητήρια που εκφράζουν στις οικογένειες που θρηνούν την απώλεια των δικών τους ανθρώπων αναφέρουν ότι «το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών θα είχε αποφευχθεί αν οι αρμόδιοι έκαναν ως όφειλαν τα έργα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Απέδειξαν περίτρανα την ανευθυνότητα, την ανικανότητα και την αναξιοπιστία όσων επί δεκαετίες κυβέρνησαν και διοίκησαν την Ελλά δα μας. Για τον λόγο αυτόν και ενόψει εθνικών εκλογών δεν επιθυμούμε επίσκεψη κανενός βουλευτή, κανενός πολιτευτή. Φτάνει πια. Για εμάς είναι ανεπιθύμητοι».

«Το ατύχημα μας συντάραξε, μας ξύπνησε. Φτάνει πια. Να μην πατήσει κανείς τους στο χωριό μας. Τρώνε λεφτά και δεν κάνουνε τίποτα. Τελειώσαμε με τα «θα» τους. Είναι ανεύθυνοι και πρέπει να καταλάβουν ότι ο λαός ξύπνησε» υποστηρίζουν.

Όπως λένε, την απόφαση την πήραν από κοινού, στις συναντήσεις που έχουν τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία και όπως ισχυρίζονται υπάρχουν πολλοί ακόμη που θέλουν να βάλουν την υπογραφή τους στο συγκεκριμένο κείμενο. «Η στάση μας αφορά αποκλειστικά την εγκληματική ανευθυνότητα που έδειξαν και στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας. Ελπίζουμε η κίνησή μας αυτή να βρει μιμητές και να την ακολουθήσουν και άλλοι σε όλη τη χώρα» σημειώνουν.

Πηγή: Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης