Αφέθηκαν στη μοίρα τους, οι σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Πολλά και μεγάλα λόγια άκουσαν οι σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας πριν δεκαπέντε μήνες από πολιτικούς και αυτοδϊοικητικούς του νομού, για την άμεση αποκατάστα Πολλά και μεγάλα λόγια άκουσαν οι σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας πριν δεκαπέντε μήνες από πολιτικούς και αυτοδϊοικητικούς του νομού, για την άμεση αποκατάστα Rating: 0

Αφέθηκαν στη μοίρα τους, οι σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας

Αφέθηκαν στη μοίρα τους, οι σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας

Πολλά και μεγάλα λόγια άκουσαν οι σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας πριν δεκαπέντε μήνες από πολιτικούς και αυτοδϊοικητικούς του νομού, για την άμεση αποκατάστασή τους.

Έκτοτε οι υποσχέσεις παραμένουν ακόμη ανεκπλήρωτες και το μόνο που θυμίζει εκείνες τις ημέρες, είναι οι βαρυσήμαντες δηλώσεις των αρμοδίων στις κάμερες και οι φωτογραφίες δίπλα στους πληγέντες.

Όπως καταγγέλλουν οι δικαιούχοι των προγραμμάτων αποκατάστασης που εξαγγέλθηκαν τότε, σχεδόν κανένα δεν έχει υλοποιηθεί  και ουδεμία παρέμβαση από τους ταγούς του τόπου έγινε τους τελευταίους μήνες στο Υπουργείο Υποδομών η στη Περιφέρεια, για το συγκεκριμένο θέμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα που πλησιάζουν οι Βουλευτικές και Αυτοδϊοικητικές εκλογές, οι αρμόδιοι θα γεμίσουν πάλι με νέα “θα” τους κατοίκους της περιοχής.

Όμως η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και το κλίμα στο Δήμο Φαρκαδόνας για τους κυβερνητικούς κοινοβουλευτικούς και τα στελέχη της Περιφέρειας, είναι αρκετά βαρύ.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή