Αφηγήσεις παραμυθιών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, οι μικροί φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν το παραμύθι με τίτλο «Τα Χριστούγεννα των Στοιχε Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, οι μικροί φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν το παραμύθι με τίτλο «Τα Χριστούγεννα των Στοιχε Rating: 0

Αφηγήσεις παραμυθιών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Αφηγήσεις παραμυθιών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, οι μικροί φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν το παραμύθι με τίτλο «Τα Χριστούγεννα των Στοιχειών» του Ζαχαρία Τοπέλιους. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι από τη Φιλανδία που θα μας συστήσει τις παραδόσεις και τους θρύλους του φιλανδικού λαού. Η αφηγήτρια Βίκυ Ιακωβάκη θα μας μεταφέρει μ΄ ένα μαγικό τρόπο στο μακρινό βορρά όπου θα δούμε τις περιπέτειες δύο μικρών παιδιών την Παραμονή των Χριστουγέννων. Όλα αυτά θα συμβούν στις 5:30 το απόγευμα στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης.

Γράφουμε και συνθέτουμε με γράμματα και νότες

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με τίτλο Δικαίωμα στη  Μουσική στο παιδικό Τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα θα παρουσιάσουν το βιβλίο–παραμύθι  που έγραψαν  με τίτλο «Η περιπέτεια του Ψαρά».

Το παραμύθι «ντύνει» μουσικά το σύνολο ΕΝΩΔΟΝ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Οι μικροί μας ακροατές θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν δημιουργικά στην εκτέλεση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παιδιά σας περιμένουμε, Καλή Χρονιά

Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή