"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Αφιέρωμα στον Γεώργιο Καραισκάκη από την “Μηχανή του Χρόνου”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Raxa
Στον καπετάνιο του 21 Γεώργιο Καραισκάκη είναι αφιερωμένη μία απο τις προσεχείς εκπομπές του Χρήστου Βασιλόπουλου ΄΄Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,,. Τα γυρίσματα με θέμα τον μεγάλο πολέμαρχο του 21′ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Μαυρομάτι και μεταξύ άλλων συμμετείχσν ο Ιππικός Σύλλογος ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ο Σύλλογος της Ράξας Τρικάλων με τους φουστανελάδες του .

Vasilopoulos

Από τα σημερινά γυρίσματα της εκπομπής του Χρίστου Βασιλόπουλου ΄΄Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,, στο Mαυρομάτι με θέμα τον Γ.Καραϊσκάκη . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί για την συμμετοχή τους τον Πρόεδρο της κοινότητάς κ. Γ.Νάσιο ,τον Σύλλογο φουστανελοφόρων Ράξας και τον Ιππικό Σύλλογο Τρικάλων ΄΄Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ,,
Raxa
Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζονται Μαυρομματιανοί ιππείς το 1927 στα Τρίκαλα [συμβολή οδών Πύλης και Ασκληπιού ] Εκεί μετέβησαν να συνοδέψουν σαν τιμητικό Άγημα τους απογόνους του Καραϊσκάκη [τον εγγονό Γ.Καραϊσκάκη και άλλους ] στο Μαυρομμάτι όπου έγιναν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ονομασία ΄΄Εκατονταετηρίς του Γ.Καραϊσκάκη ,, για τα 100 χρόνια από το θάνατο του ήρωα .
Mayromati

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης