Αφιέρωμα του Star στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο τηλεοπτικός σταθμός Star πραγματοποίησε αφιέρωμα στην ΕΟΔ Τρικάλων, στα πλαίσια των πολυήμερων γυρισμάτων του αθηναϊκού καναλιού στην πόλη. Αρχικά, οι Βασίλης Ο τηλεοπτικός σταθμός Star πραγματοποίησε αφιέρωμα στην ΕΟΔ Τρικάλων, στα πλαίσια των πολυήμερων γυρισμάτων του αθηναϊκού καναλιού στην πόλη. Αρχικά, οι Βασίλης Rating: 0

Αφιέρωμα του Star στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Τρικάλων

0000000000000000000
Ο τηλεοπτικός σταθμός Star πραγματοποίησε αφιέρωμα στην ΕΟΔ Τρικάλων, στα πλαίσια των πολυήμερων γυρισμάτων του αθηναϊκού καναλιού στην πόλη.
Αρχικά, οι Βασίλης Ντόβας και Στέφανος Ζιώγας, με τον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, αναρριχήθηκαν στα Μετέωρα καταγράφοντας τη διαδικασία μιας αναρριχητικής διαδρομής, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη μοναδικότητα της περιοχής.

0000000000000
Στη συνέχεια, το συνεργείο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΟΔ. Εκεί, η πρόεδρος, Σοφία Ξάνθη, μίλησε για την ιστορία, τη δομή και το σκοπό της ομάδας ενώ άλλα μέλη κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες από κάποιες σημαντικές επιχειρήσεις διάσωσης του παρελθόντος. Επίσης, παρουσιάστηκε ο εξειδικευμένος διασωστικός εξοπλισμός και το κέντρο επιχειρήσεων.
Τα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 20.00.
0000000000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή