Αφιερωμένη στην ‘Ημέρα της Γυναίκας η φετεινή συνάντηση αποφοίτων 1977 Reviewed by Momizat on . Αφιερωμένη στην ‘Ημέρα της Γυναίκας’, επέτειο που τιμά τους αγώνες των γυναικών για ισότητα στην εργασία και την κοινωνία, ήταν η φετεινή συνάντηση αποφοίτων 19 Αφιερωμένη στην ‘Ημέρα της Γυναίκας’, επέτειο που τιμά τους αγώνες των γυναικών για ισότητα στην εργασία και την κοινωνία, ήταν η φετεινή συνάντηση αποφοίτων 19 Rating: 0

Αφιερωμένη στην ‘Ημέρα της Γυναίκας η φετεινή συνάντηση αποφοίτων 1977

omada 77

Αφιερωμένη στην ‘Ημέρα της Γυναίκας’, επέτειο που τιμά τους αγώνες των γυναικών για ισότητα στην εργασία και την κοινωνία, ήταν η φετεινή συνάντηση αποφοίτων 1977 (Ομάδα ΄77), που έγινε στο ‘Τζάκι’ στον Παλαιόπυργο, στις 7 Μαρτίου 2015, όπως ανακοίνωσε από τους συντονιστές ο Γρηγ. Καρκανιάς.

Omada 77
Ακολούθησε χαιρετισμός στα δεκάδες παρόντα ‘μέλη’-συμμαθητές και συζύγους τους αλλά και τους φίλους της Ομάδας, που φανατικά συμμετέχουν στις δραστηριότητες και έγινε αναφορά σε συμμαθητές που από μακριά (έως το παγωμένο Τορόντο!) έστειλαν την αγάπη τους. Άρχισε όμορφη διασκέδαση με τη γλυκιά μουσική του καταστήματος και το γλέντι πήρε φωτιά όταν τα μικρόφωνα δόθηκαν στο δίδυμο Πέρης & Τέλης ! Με αμείωτο κέφι συνεχίσαμε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και χαρούμενοι αποχαιρετιστήκαμε, έχοντας στο μυαλό μας την επόμενη συνάντησή μας.

omada 77

omada 77

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή