Αχιλλέας Κανταρτζής: Την Κυριακή σημάδεψε σωστά! Ψήφος στο ΚΚΕ! Reviewed by Momizat on . Περιοδεία  στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή μέλος της ΚΕ  και Γραμματέα της Κοινοβουλευτι Περιοδεία  στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή μέλος της ΚΕ  και Γραμματέα της Κοινοβουλευτι Rating: 0

Αχιλλέας Κανταρτζής: Την Κυριακή σημάδεψε σωστά! Ψήφος στο ΚΚΕ!

Αχιλλέας Κανταρτζής: Την Κυριακή σημάδεψε σωστά! Ψήφος στο ΚΚΕ!

Περιοδεία  στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή μέλος της ΚΕ  και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος.

Κατά της διάρκεια της περιοδείας ο Αχιλλέας Κανταρζής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εκατοντάδες παραγωγούς-πωλητές και ανθρώπους από την πόλη και τα χωριά της Καλαμπάκας που έρχονταν στην αγορά για τα απαραίτητα.

Στις συζητήσεις του ο Αχ.Κανταρτζής τόνιζε την ανάγκη  αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, γιατί είναι το Κόμμα που με συνέπεια είπε την αλήθεια, στήριξε και  στηρίζει το λαό.

Απόδειξη για αυτό, όπως  ανέφερε ,είναι ένας σύντομος απολογισμός για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Μήπως θα πρέπει να γίνει απολογισμός: Για τα χρυσά κουτάλια», που έγιναν συσσίτια στους δρόμους;

Για τα αγροτικά προϊόντα που θα κατακτούσαν τις ευρωπαϊκές αγορές», ενώ στην πραγματικότητα εξαφανίστηκαν από τα ράφια και αντικαταστάθηκαν από εισαγόμενα;

Για την κοινωνική Ευρώπη», που σημαίνει ξεθεμέλιωμα των εργατικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων; οι Δεν είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι  αυτοί που βγήκαν κερδισμένοι, ενώ χαμένος βγήκε ο λαός;» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Για όλα αυτά δε θα ‘πρεπε να δώσουν λόγο και όλοι αυτοί που στο όνομα της «αριστεράς»,,όπως ο ΣΥΝ –βασικός κορμός του ΣΥΡΙΖΑ,  στήριξαν με κάθε μέσο την ΕΕ, από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ μέχρι σήμερα; Πότε ψηφίζοντας τις Συνθήκες της, πότε δημιουργώντας κλίμα ανοχής απέναντί τους.»

«Θα πρέπει να τιμωρήσουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , το ΣΥΡΙΖΑ και τ’ άλλα  κόμματα του Ευρωμονόδρομου που επιμένουν και σήμερα να ψεύδονται , όταν λένε ότι η κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα είναι «η εξαίρεση στην ΕΕ και όχι ο κανόνας», θέλοντας επί της ουσίας να κρύψουν ότι σε όλη την ΕΕ εφαρμόζεται η ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Θα πρέπει να κριθεί και να καταδικαστεί , όχι μόνο το ιστορικό τους,  αλλά  και η σημερινή στάση τους; Τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ο αντιλαϊκός χαρακτήρας της ΕΕ σε όλο του το μεγαλείο, εκείνοι επιμένουν και φτάνουν, μάλιστα, να επαναλαμβάνουν το «ανήκομεν εις την δύσιν»!

Να γιατί, λοιπόν, θα πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Γιατί δικαιώθηκε. Γιατί εκφράζει σταθερά, εδώ και δεκαετίες, την αταλάντευτη εναντίωσή του στην ΕΕ, γιατί έδωσε τη μάχη για να αποκαλύψει τον αντιλαϊκό της χαρακτήρα, γιατί δε σπέρνει αυταπάτες ότι μπορεί να γίνει φιλολαϊκή.

Γιατί το ΚΚΕ παλεύει για την πραγματική λαϊκή κοινωνική  ανατροπή που θα βγάλει τον λαό μας από την σημερινή κατάσταση»

«Την Κυριακή να σημαδέψετε  σωστά, μ’ ένα κόκκινο βόλι. Αυτό θα πονέσει περισσότερο απ’ όλα» ήταν η προτροπή του Αχιλλέα Καναρτζή  προς τους συνομιλητές του..

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή