Αχιλλέας Μπάρας: Αφιερωμένη η άνοδος στην μνήμη του Ηλία Ζελενίτσα Reviewed by Momizat on . Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Μπάρας, αφιερώνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ερασιτεχνική, στην μνήμη του Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Μπάρας, αφιερώνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ερασιτεχνική, στην μνήμη του Rating: 0

Αχιλλέας Μπάρας: Αφιερωμένη η άνοδος στην μνήμη του Ηλία Ζελενίτσα

Αχιλλέας Μπάρας: Αφιερωμένη η άνοδος στην μνήμη του Ηλία Ζελενίτσα

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Μπάρας, αφιερώνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ερασιτεχνική, στην μνήμη του 32χρονου Δασκάλου , Ηλία Ζελενίτσα (γιο του παράγοντα της ομάδας Γιάννη Ζελενίτσα) ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Επίσης σύσσωμη η ομάδα του Αχιλλέα, θέλει να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Ψωμά ο οποίος με το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου, σταματά το ποδόσφαιρο. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο και για το ήθος του. Ο Βαγγέλης Ψωμάς δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσει από άλλο πόστο.

18493691_647853522074012_1657790961_o

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή