Αχ. Κανταρτζής: Αυτό που χρειάζεται ο λαός είναι ισχυρό ΚΚΕ Reviewed by Momizat on . Μετά την περιοδεία στις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ο Αχιλλέας Κανταρτζής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Κοινοβο Μετά την περιοδεία στις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ο Αχιλλέας Κανταρτζής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Κοινοβο Rating: 0

Αχ. Κανταρτζής: Αυτό που χρειάζεται ο λαός είναι ισχυρό ΚΚΕ

Αχ. Κανταρτζής: Αυτό που χρειάζεται ο λαός είναι ισχυρό ΚΚΕ

Μετά την περιοδεία στις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ο Αχιλλέας Κανταρτζής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καθώς τέσσερις μόλις μέρες μας χωρίζουν από τις ευρωεκλογές, δίνουν και παίρνουν τα εκβιαστικά διλήμματα που καλλιεργούνται από την συγκυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση με στόχο τον εγκλωβισμό των λαϊκών συνειδήσεων.

Η  σταθερότητα που ζητά η κυβέρνηση είναι η υποταγή για να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που ζητά το κεφάλαιο και η ΕΕ και θα κάνουν την ζωή μας ακόμη πιο αφόρητη.

Το ίδιο όμως επικίνδυνη είναι και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που καλλιεργεί συνειδητά ψεύτικες ελπίδες  για φιλολαϊκή αλλαγή της ΕΕ. Μόλις προχθές ο Τσίπρας δήλωνε σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ :

«Διότι ισχυρίζομαι και το λέω με όλη τη δύναμη της φωνής μου ότι η χώρα πράγματι είναι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην Ε.Ε,. στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αμφισβητείται ….» έτσι απλά, με όλη την δύναμη της φωνής του.

 Ποιόν κοροιδεύουν ,συνεπώς, όταν γνωρίζουν πολύ καλά τις αξιώσεις του κεφαλαίου και της ΕΕ που  έχουν και την δική τους υπογραφή;

Και οι δύο για την καπιταλιστική ανάπτυξη πασχίζουν, την ανάκαμψη της κερδοφορίας των επιχειρήσεων που θα στηρίζεται στα αποκαϊδια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων. Οι επι μέρους διαφορές τους δεν αναιρούν  ούτε στο ελάχιστο τις βάρβαρες αντιλαϊκές αξιώσεις του κεφαλαίου.

Αυτό που χρειάζεται ο λαός, οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε η σταθερότητα στην αντιλαϊκή πολιτική, που επιδιώκει η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ούτε η κυβερνητική εναλλαγή, μέσα όμως στο πλαίσιο που καθορίζουν η ΕΕ και ο αντιλαϊκός καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που χρειάζεται ο λαός είναι ισχυρό ΚΚΕ.

Η ψήφος στο ΚΚΕ δίνει δύναμη στο λαό για την επόμενη μέρα, όπου, ανεξάρτητα ποιο θα είναι πρώτο ή δεύτερο κόμμα, θα είναι εδώ η ΕΕ, τα μνημόνια διαρκείας, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου για νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, η φοροληστεία και τα χαράτσια. Δίνει δύναμη για να μπουν εμπόδια στη συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος που δεν μεταλλάσσεται . Δίνει δύναμη για να προχωρήσει η λαϊκή συμμαχία που θα ενώνει τους εργάτες τους υπάλληλους τους άνέργους τους αυτοπασχολούμενους τους αγρότες χωρίς να τους ξεχωρίζει σε γαλάζιους πράσινους και κόκκινους για να αντιμετωπίσουν τον πραγματικό αντίπαλο τα μονοπώλια και την καπιταλιστική εκμετάλλευση που υπάρχει πίσω από τις κυβερνήσεις διαχείρισης του συστήματος.

Γιατί το ΚΚΕ παλεύει για την πραγματική λαϊκή κοινωνική  ανατροπή που θα βγάλει τον λαό μας από την σημερινή κατάσταση.

Είναι ψήφος  για να πάρει ώθηση  ο λαός να ανακόψει τα νέα μέτρα που έρχονται άσχετα από το πιο θα είναι πρώτο κόμμα και να αποσπάσει και μέτρα ανακούφισης  στον δρόμο της ανατροπής.

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε σήμερα το βήμα με ψήφο στο ΚΚΕ.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας