"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Αχ Λιάκο μου …..

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων, δε συνηθίζω να κάνω αναρτήσεις, αλλά μόλις διάβασα την τοποθέτηση του πρώην Βουλευτή και Νομάρχη Τρικάλων. Έγραψε λοιπόν:
“Και τραγικός σύμμαχος τους, (εννοεί την κυβέρνηση) ο συνδικαλιστικός φορέας των δημοσιογράφων, που τους εκπροσωπεί, που αποφάσισε ….τριήμερη απεργία των Μέσων Ενημέρωσης, για να ….τιμωρήσει, λέει…. την κυβέρνηση…. Οποία σκληρή τιμωρία… Αλλά ,όσα κόλπα κι αν μετέλθουν, όσες πολιτικές ντρίπλες και αν σκαρφιστούν, η τιμωρία έρχεται…”

Αγαπητέ, κ. Ηλία Βλαχογιάννη, δεν περίμενα να σας έχουμε δίπλα μας, ακόμη και σε τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάμε ως “τραγικοί” όπως μας αποκαλείτε, δημοσιογράφοι!

Αν και προβληθήκατε ιδιαιτέρως από όλους μας κατά τη διάρκεια της πολιτικής σας σταδιοδρομίας, αντιλαμβάνομαι πως δεν μας συμπαθείτε ιδιαιτέρως! Οι μάσκες όμως, κάποια στιγμή πέφτουν…και ήδη έπεσαν. Βιαστήκατε!

Ειλικρινά, λυπάμαι για την τοποθέτησή σας και νομίζω πως οφείλετε μια συγγνώμη στους επαγγελματίες δημοσιογράφους του Νομού Τρικάλων, οι οποίοι ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, λαμβάνουν τις αποφάσεις για μαχητικές κινητοποιήσεις, οι οποίες προφανώς δεν είναι αρεστές και δεν τις δώσατε ποτέ…για τους λόγους σας!

Αύριο Σάββατο 7/5, θα είμαστε ξανά, με αγωνιστική διάθεση από τις 11:00 το πρωί στο γνωστό μέρος (στην αρχή της οδού Ασκληπιού) απ΄όπου την προηγούμενη φορά περάσατε και χαιρετίσατε, έναν μόλις δημοσιογράφο (ήμουν ακριβώς δίπλα) από τους 25 που βρισκόταν στον χώρο! Ελάτε από εκεί να μιλήσουμε αν θέλετε για την απεργία μας…και την τραγικότητα μας, αλλά και για την τραγικότητα όλου του ελληνικού λαού, για την οποία μεγάλη ευθύνη έχετε και το γνωρίζετε!

Λυπάμαι πραγματικά για όσα γράψατε σήμερα, αν τα γράψατε εσείς…

 

η εικόνα προφίλ του George C. Siamourelis

Γιώργος Σιαμουρέλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης