Αχ. Οικονόμου: “Δεν υπέγραψα διακήρυξη για τον Ν. Τσιλιμίγκα”, είναι όμως “σοβαρή και χρήσιμη υποψηφιότητα” Reviewed by Momizat on . Λίγες ώρες, αφ' ότου δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα 237 Θεσσαλών, που στηρίζουν τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας (αναλυτικά εδώ), ήλθε η πρ Λίγες ώρες, αφ' ότου δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα 237 Θεσσαλών, που στηρίζουν τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας (αναλυτικά εδώ), ήλθε η πρ Rating: 0

Αχ. Οικονόμου: “Δεν υπέγραψα διακήρυξη για τον Ν. Τσιλιμίγκα”, είναι όμως “σοβαρή και χρήσιμη υποψηφιότητα”

Αχ. Οικονόμου: “Δεν υπέγραψα διακήρυξη για τον Ν. Τσιλιμίγκα”, είναι όμως “σοβαρή και χρήσιμη υποψηφιότητα”
Λίγες ώρες, αφ’ ότου δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα 237 Θεσσαλών, που στηρίζουν τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας (αναλυτικά εδώ), ήλθε η πρώτη διάψευση. Ο τρικαλιν΄ςο ψυχίατρος, Αχιλλέας Χρ. Οικονόμου, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος, δήλωσε ότι, ούτε υπέγραψε κάποια διακήρυξη, ούτ θα είναι μέλος σε κάποιον συνδυασμό.
Η ακριβής δήλωση είναι η εξής:
“Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το όνομά μου βρίσκεται μεταξύ αυτών που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη παράταξης που θα συμμετάσχει στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Δηλώνω ότι ουδέποτε υπέγραψα οποιαδήποτε διακήρυξη και ότι δεν πρόκειται να είμαι μέλος ΚΑΝΕΝΟΣ συνδυασμού”.
Η σχετική διακήρυξη αφορά στην υποψηφιότητα του εξ Αγρελιάς καρδιολόγου, διαμένοντος στη Λάρισα, Νίκου Τσιλιμίγκα.
Με νεώτερη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου τονίζει:

“Προς αποφυγή παρεξηγήσεων επαναλαμβάνω ότι η προηγούμενη δήλωσή μου αφορά τη μη συμμετοχή μου ως υπογράφοντα την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του κ. Τσιλιμίγκα. Με την ίδια την υποψηφιότητα δεν έχω βέβαια κανένα θέμα και τη θεωρώ σαφώς σοβαρή και χρήσιμη για τις επερχόμενες εκλογές στην Περιφέρεια”.

Αποτελεί, όμως, ερωτηματικό, πώς η συγκεκριμένη υπογραφή δημοσιοποιήθηκε, από τη στιγμή που ο υπογραφόμενος το αρνείται. Συνέβη κάτι, για το οποίο  θα έπρεπε να δοθεί εξήγηση στον ίδιο τον τρικαλινό ψυχίατρο, αλλά και δημοσίως; Τέτοια φαινόμενα, ανεξαρτήτως προέλευσης, αλλά ουσιαστικής σημασίας για τον πολιτικό βίο, δεν προωθούν την αλλαγή στις σχέσεις των πολιτών με την πολιτική.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή