Αχ! Πονηρούλα Νέα Δημοκρατία με τα κολπάκια σου! Reviewed by Momizat on .   Έχουμε καταλάβει ότι νοιώθεις την ανάσα του αντιπάλου στο σβέρκο σου και ανησυχείς. Κλεισμένη στου Μαξίμου παρακολουθείς τον ποιμενικό που γαυγίζει απ’ έ   Έχουμε καταλάβει ότι νοιώθεις την ανάσα του αντιπάλου στο σβέρκο σου και ανησυχείς. Κλεισμένη στου Μαξίμου παρακολουθείς τον ποιμενικό που γαυγίζει απ’ έ Rating: 0

Αχ! Πονηρούλα Νέα Δημοκρατία με τα κολπάκια σου!

Αχ! Πονηρούλα Νέα Δημοκρατία με τα κολπάκια σου!

 

Έχουμε καταλάβει ότι νοιώθεις την ανάσα του αντιπάλου στο σβέρκο σου και ανησυχείς.
Κλεισμένη στου Μαξίμου παρακολουθείς τον ποιμενικό που γαυγίζει απ’ έξω και εσύ αμόλησες το πεκινουά – ΠΑΣΟΚ για να τον τρομάξεις με ιδεολογήματα περί σωτηρίας της πατρίδας και ανακοινώσεις της πλάκας. Χαζά πράγματα δηλαδή.
Και μη έχοντας τίποτα καλύτερο, βρήκες καινούργιο κόλπο μπας και μπερδέψεις το ποίμνιο. Αν δηλαδή πιστεύει ο Τσίπρας, σε ποιόν θεό, αν ανάβει λαμπάδες, καντήλια και τέτοια, έτσι για να ψαρέψεις στα θολά νερά της Χρυσοπηγής και των υποκαταστημάτων της.
Υποδορίως, θέλεις να μας πεις, πως μπορεί ένας άθεος να μπαινοβγαίνει στην βουλή και -άκουσον- να θέλει και να κυβερνήσει.
Καλά, όταν είχες στην κοινοβουλευτική σου ομάδα – και όχι μόνο εσύ, είναι αλήθεια – Μωαμεθανούς βουλευτές -τους προαιώνιους εχθρούς του έθνους, ντε!- δεν είχες τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες;
Φαίνεται όμως πως πάλι σε κουτσό άλογο ποντάρισες και οι εφεδρείες που επιστράτευσες για να σε βοηθήσουν τύπου Άνθιμου εκ Θεσσαλονίκης και σεραφείμ εκ Πειραιώς μάλλον στο γάμο μου του Καραγκιόζη ρίχνουν το αναθέματα τους. Ευτυχώς που δεν σκεφτήκατε τον αφορισμό για να ξεφτιλιστείτε περισσότερο.
Και να ήταν μόνο αυτά; Θέλεις να επιμένεις, ντε και καλά, στην θεωρία των άκρων, λες και όλα τα καλάσνικωφ που κυκλοφορούν, κρύβονται στα γραφεία και στις γιάφκες του «ΣΥΡΙΖΑ». Ακόμα και να πιστέψουμε τον Τατσόπουλο ότι μέσα στον «ΣΥΡΙΖΑ» υπάρχουν κάποιοι που «σκέφτονται» την ταξική βία ως πολιτικό εργαλείο, εσύ τι είσαι Νέα Δημοκρατιούλα μου, αμόλυντη και παρθένα από τέτοιες « ιδεολογίες» και δράσεις; Αν δεν θυμάσαι, θα σου τα φρεσκάρω εγώ.
Από τους κόλπους σου προέκυψαν η «ΚΑΡΦΙΤΣΑ» και το παρακράτος της Θεσσαλονίκης που εκτέλεσαν τον Λαμπράκη. Τώρα αν αυτό το παρακράτος σας ξέφυγε από έλεγχο και «έφαγε» τον αρχηγό σας που την κοπάνησε ως Τριανταφυλλίδης, είναι μία άλλη ιστορία που πρέπει να σας βάλει μυαλό.
Από τα ιδεολογικά και ταξικά σας σπλάχνα προέκυψε ο παραστρατιωτικός « ΙΔΕΑ» και απ’ αυτόν οι απριλιανοί προδότες που βίασαν ένα ολόκληρο λαό.
Από τους κόλπους σου προέκυψε η «ΕΚΟΦ» και οι «ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» και μην κρύβεσαι, μέσα στον συντηρητικό σου χώρο στεγάζονταν, κυρίως, αυτοί που δημιούργησαν και ψήφησαν τον «ΛΑΟΣ» και την « Χρ. Αυγή» και πιθανότατα μέσα σου να κρύβονται τα υπολείμματα τους.
Φαίνεται όμως πώς τα του «ΣΥΡΙΖΑ» είναι καρύδια και βροντάνε, ενώ τα δικά σου είναι σύκα και δεν ακούγονται.
Και μια και περιθώρια για σένα στενεύουν απελπιστικά- είναι και οι δημοσκοπήσεις που σταθεροποιούν το αντίπαλο δέος στην πρώτη θέση- κατέφυγες σε μία ακόμη πονηριά.
Τώρα που η ηγεσία της «Χρ. Αυγής» βρίσκεται στην φυλακή –ας είναι καλά οι ξένες πιέσεις και το ότι για λόγους αυτοσυντήρησης, κατάλαβες τον κίνδυνο- στο πίσω μέρος του μυαλού σου, έχεις τα «ορφανά» της. Που θα πάει, στην μητρική αγκαλιά θα γυρίσουν. Εκεί στοχεύεις και προς τα εκεί ρίχνεις τα αγκίστρια σου. Βλέπεις, εκεί είναι η μοναδική σου πηγή για «άχρωμους,άγευστους και άοσμους» ψήφους
Τυχαίες τάχα είναι κάποιες συμπεριφορές δικών σου ανθρώπων; Να σου θυμίσω μερικές:
«Η Χρ. Αυγή έκανε την βρόμικη δουλειά». Δήλωσε ο εκ Τρικάλων βουλευτής σου. Δηλαδή αναγνωρίζεται η δράση της κατά των αλλοδαπών, κάτι που υποτίθεται πως είχε στο μυαλό της η Ν. δημοκρατία, αλλά δεν τόλμησε. Άρα;..
Να μην ξεχνάμε τον εκ Θεσσαλονίκης « ΖΟΡΟ» Ψωμιάδη που σε ανύποπτο χρόνο χαρακτήρισε την ίδια οργάνωση ως «αδελφό κόμμα», όπως και την τακτική « Τζιτζικώστα», τότε που ο τελευταίος κάλεσε τον κατ’ εσέ «άλλο πόλο», στο βάθρο των επισήμων στην Εθνική Γιορτή με το πρόσχημα ότι είναι κοινοβουλευτικό κόμμα.
Άρα;
Αχ, Νέα Δημοκρατία, δεν περνάνε αυτά τα κόλπα πια. « Ο κόσμος υποφέρει και πεινά και συ τα ίδια παραμύθια» όπως είπε και ο « εθνικός Νιόνιος».
Ο  ελληνικός ποιμενικός που ακούει στο όνομα « ΣΥΡΙΖΑ», δεν φαίνεται να φοβάται τον ξένα λύκο που ταΐζεις. Και σε λίγο μάλλον θα είσαι εσύ που θα φαγωθείς πρώτη

Χρήστος Γκίμτσας

Για όποιον συμφωνεί ή διαφωνεί, εδώ θα με βρει: Christos.gim@gmail.com

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή