Αύξηση των ληξιπρόθεσμων δόσεων στο Δημόσιο ζητά ο Κ. Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Την αύξηση των μηνιαίων δόσεων σε 100 για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία, ζητά με ερώτηση που συνυπογράφει με άλ Την αύξηση των μηνιαίων δόσεων σε 100 για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία, ζητά με ερώτηση που συνυπογράφει με άλ Rating: 0

Αύξηση των ληξιπρόθεσμων δόσεων στο Δημόσιο ζητά ο Κ. Σκρέκας

Αύξηση των ληξιπρόθεσμων δόσεων στο Δημόσιο ζητά ο Κ. Σκρέκας

Την αύξηση των μηνιαίων δόσεων σε 100 για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία, ζητά με ερώτηση που συνυπογράφει με άλλους συναδέλφους του, ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε αυτή «μεγάλο μέρος αυτών των οφειλών σωρεύθηκε και από τους πρώην συνεπείς οφειλέτες, οι οποίοι έγιναν δυστυχώς ασυνεπείς αφού δεν μπόρεσαν να ενταχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 48 δόσεις, που πέρασε στο πολυνομοσχέδιο του περασμένου Μαΐου, Ν. 4152/09.05.2013». «Σε ό,τι αφορά δε στη βιωσιμότητα των ρυθμίσεων των επιχειρηματιών/επιτηδευματιών προς τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία» εξακολουθεί ο κ. Κώστας Σκρέκας «η ευνοϊκή διάταξη η οποία προβλέπεται στον ίδιο Νόμο (4152/2013), καθίσταται στην πράξη ανενεργός, καθότι ο οφειλέτης στην προσπάθειά του να ενταχθεί σε αυτή, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, διαπιστώνει το εξής παράλογο! Δεν μπορεί να προχωρήσει στη διαδικασία της ρύθμισης εάν η επιχείρησή του δεν είναι κερδοφόρος»!

Ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. καταλήγει σημειώνοντας ότι «πρέπει να δώσουμε ευκαιρία στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που εξυπηρετούν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους από τον εκτροχιασμό στον οποίο τους οδηγεί η αδυναμία εξυπηρέτησης των παλιών χρεών».

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή