Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Ευσταθίου Reviewed by Momizat on . Σήμερα Σάββατο και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 16χρονου Τρικαλινού αθλητή ποδηλασία Σήμερα Σάββατο και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 16χρονου Τρικαλινού αθλητή ποδηλασία Rating: 0

Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Ευσταθίου

Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Ευσταθίου

Σήμερα Σάββατο και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 16χρονου Τρικαλινού αθλητή ποδηλασίας, Βασίλη Ευσταθίου.

efstathioy

 

Το παιδί  είχε παρασυρθεί από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο πριν λίγες μέρες στην επ. οδό Τρικάλων-Καλαμπάκας, κοντά στη Βασιλική και νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αύριο Σάββατο συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι θα αποχαιρετίσουν και θα συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία  τον Βασίλη, το χαμογελαστό παιδί που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας και τώρα ταξιδεύει για την γειτονιά των Αγγέλων. Ο Βασίλης αφήνει πίσω του τους γονείς του, Νίκο Ευσταθίου και Μαίρη Κατσέλου, καθώς και για τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια, Κώστα και Γενοβέφα.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να γίνει προσφορά σε διάφορα ιδρύματα των Τρικάλων.  

Η ΚΗΔΕΙΑ

efstathiou 1

Το διοικητικό συμβούλιο του ποδηλατικού αθλητικού συλλόγου ‘Ασκληπιός’, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια καθώς και την συμπαράσταση στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδηλάτη Βασίλη Ευσταθίου. 

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή