Αύριο η τελετή λήξης των ξωτικών Reviewed by Momizat on . Ο Αη Βασίλης, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρούτζ», η νεράιδα Βιολάντα και η μεγάλη και αγαπημένη παρέα ετοιμάζουν για αύριο το απόγευμα μία ιδιαίτερη Τελετή Λήξης Ο Αη Βασίλης, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρούτζ», η νεράιδα Βιολάντα και η μεγάλη και αγαπημένη παρέα ετοιμάζουν για αύριο το απόγευμα μία ιδιαίτερη Τελετή Λήξης Rating: 0

Αύριο η τελετή λήξης των ξωτικών

Αύριο η τελετή λήξης των ξωτικών

Ο Αη Βασίλης, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρούτζ», η νεράιδα Βιολάντα και η μεγάλη και αγαπημένη παρέα ετοιμάζουν για αύριο το απόγευμα μία ιδιαίτερη Τελετή Λήξης για να θυμηθούμε μοναδικές στιγμές και να γιορτάσουμε όλοι μαζί… μιας που το παραμυθένιο ταξίδι του Αι Βασίλη και των ξωτικών σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται.

Η αυλαία του Μύλου, μετά την παράταση που πήρε, θα πέσει την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014, ενώ η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 7:00 το απόγευμα, όπως και είναι προγραμματισμένη.

Σας προσκαλούμε όλους στην Τελετή Λήξης. Ελάτε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το παραμύθι του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα!
(Από την οργανωτική επιτροπή)

xot1

xot2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή