Αύριο θα μας βάλουν τα γυαλιά οι μαθητές Reviewed by Momizat on . Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο Τρίτη στο Δημαρχείο Τρικάλων στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των εργασιών των μαθητών της Γ’ Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο Τρίτη στο Δημαρχείο Τρικάλων στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των εργασιών των μαθητών της Γ’ Rating: 0

Αύριο θα μας βάλουν τα γυαλιά οι μαθητές

Αύριο θα μας βάλουν τα γυαλιά οι μαθητές

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο Τρίτη στο Δημαρχείο Τρικάλων στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των εργασιών των μαθητών της Γ’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων , του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων και του Μουσικού Γυμνασίου Τρικάλων , για την Οικολογική Μετακίνηση στην πόλη μας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο ο  Δήμος Τρικκαίων, η Επιτροπή Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY, ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και οι συνεργαζόμενοι Επιστημονικοί Φορείς  και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι καιρός να μάθουμε από τα παιδιά, τα της πόλης και πώς αυτά τα βιώνουν, αλλά και πώς τα συνειδητοποίησαν, μέσα από τις έρευνες που έκαναν και που κατά καιρούς έχουν παρουσιάσεις. Τα θέματα αυτά, είναι σημαντικό να θιγούν από τις παρατάξεις που θα μετάσχουν στις εκλογές και, κυρίως, να αντιμετωπιστούν από την επόμενη δημοτική αρχή. Αν μείνουμε στα «μπράβο» στους μαθητές, στις διαπιστώσεις και στα ευχολόγια, θα κάνουμε άλλη μια τρύπα στο νερό.
ec4 ec1 ec2 ec3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή