Αύριο Κυριακή οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Τρικάλων από τους Τούρκους Reviewed by Momizat on . Ανοιχτή πρόσκληση προς τους Τρικαλινούς και τους φορείς της πόλης απευθύνει η Περιφε- ρειακή Ενότητα Τρικάλων με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού της Απελευθέρωσ Ανοιχτή πρόσκληση προς τους Τρικαλινούς και τους φορείς της πόλης απευθύνει η Περιφε- ρειακή Ενότητα Τρικάλων με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού της Απελευθέρωσ Rating: 0

Αύριο Κυριακή οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Τρικάλων από τους Τούρκους

Αύριο Κυριακή οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Τρικάλων από τους Τούρκους

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους Τρικαλινούς και τους φορείς της πόλης απευθύνει η Περιφε- ρειακή Ενότητα Τρικάλων με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού της Απελευθέρωσης από το Τουρκικό Ζυγό. Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 Κυριακή 21 Αυγούστου 2016:  Γενικός Σημαιοστολισμός της πόλης από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της 21ης Αυγούστου. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δη- μοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου της 21ης Αυγούστου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

 Ώρα 08:05-8:30: Πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες και εμβατήρια στους δρόμους της πόλης των Τρι- κάλων.

 Ώρα 10:30: Επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η προσέλευση στη δοξολογία θα γίνει μέχρι τις 10:25.

 Ώρα 10:45: Ομιλία εντός του Ιερού Ναού από τον Ταξίαρχο ε.α. Κων/νο Θεοχάρη, Πρόεδρο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τρικάλων, με τίτλο « Η Απελευθέρωση των Τρικάλων από την Τουρκική κατοχή». Ώρα 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στην Κεντρική Πλατεία μπροστά στα αγάλματα Βλαχάβα και Στουρνάρα.

 Ώρα 20:00: Υποστολή Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία από στρατιωτικό τμήμα με επικεφαλής τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή