Αύριο ο έρανος της Αγάπης από την Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών Reviewed by Momizat on . Την Τρίτη το πρωί, 10 Δεκεμβρίου 2013, στην πόλη των Τρικάλων θα διενεργηθεί ο ετήσιος  ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Την Τρίτη το πρωί, 10 Δεκεμβρίου 2013, στην πόλη των Τρικάλων θα διενεργηθεί ο ετήσιος  ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Rating: 0

Αύριο ο έρανος της Αγάπης από την Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Αύριο ο έρανος της Αγάπης από την Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Την Τρίτη το πρωί, 10 Δεκεμβρίου 2013, στην πόλη των Τρικάλων θα διενεργηθεί ο ετήσιος  ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών. Με την δική σας συνεισφορά, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι, η τοπική Εκκλησία επιτελεί τη φιλανθρωπική και κοινωνική αποστολή της στις ιδιαίτερα δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Ενισχύσατε την προσπάθειά της. Όταν τα συνεργεία του Εράνου κτυπήσουν και την δική σας πόρτα, δεχθείτε τα με προθυμία. Ο Χριστός κτυπά. Προς Αυτόν είναι η προσφορά μας, για εκείνους που ο Ίδιος ονομάζει «ελαχίστους» αδελφούς Του.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή