"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Αύριο Πέμπτη το 5ο Αντάμωμα με την Παράδοση στην Κρήνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παραδοσιακά αναμένεται ν’ ανταμώσουν για μια ακόμη χρονιά οι κάτοικοι της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας.
Το αντάμωμα που ξεκίνησε πριν 5 περίπου χρόνια τείνει σε θεσμό για το χωριό, καθώς συγκεντρώνει εκατοντάδες πολιτών. Ανθρώπων που μένουν ή έλκουν την καταγωγή τους από το χωριό αλλά και όμορων δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου.
Το φετινό 5ο κατά σειρά «Αντάμωμα με την Παράδοση» διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης την Πέμπτη 13 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού στις 9 το βράδυ. Κατά την εκδήλωση το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλούσια δημοτική μουσική ενώ κατά την διάρκεια αυτής θα παρουσιαστούν τοπικοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. Η ορχήστρα: Κουσκουρίδας Σταύρος (Κλαρίνο), Ξενοφών Τσιούνης (Τραγούδι) Χριστίνα Μπελμέζου (Τραγούδι) Αποστόλης Καρραγιάννης (Τραγούδι)Ρέτος Γιώργος (Κιθάρα – Μπουζούκι) Ντίνας Γιώργος (Κρουστά) Τάσος Λίτσιος (Πλήκτρα)
Από την εκδήλωση δεν θα λείπει το καλό φαγητό, αλλά και το ποτό. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το πρώτο αντάμωμα είχε διοργανωθεί το 2011, σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία, θέτοντας στη συνέχεια τις βάσεις για τις επόμενες διοργανώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης