Σήμερα το 40ημερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Τρίκκης και Σταγών Αλεξίου Reviewed by Momizat on . Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών φέρει εις γνώσιν ότι το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης και Στ Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών φέρει εις γνώσιν ότι το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης και Στ Rating: 0

Σήμερα το 40ημερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Τρίκκης και Σταγών Αλεξίου

Σήμερα το 40ημερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Τρίκκης και Σταγών Αλεξίου

Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών φέρει εις γνώσιν ότι το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης και Σταγών κυρού ΑΛΕΞΙΟΥ θα τελεσθεί το Σάββατον 16ην Ιανουαρίου 2021, τηρουμένων όλων των ισχυουσών αυστηρών υγειονομικών μέτρων προστασίας εκ του κορωνοιού COVID-19 (κεκλεισμένων των θυρών).
Μετά το πέρας του Ιερού Μνημοσύνου θα τελεσθεί Τρισάγιον επί του μνήματος του Μακαριστού Ιεράρχου.

Εις άπαντας τους Ιερούς Ναούς και απάσας τας Ιεράς Μονάς της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών την προσεχή Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί η Ακολουθία του Ιερού Μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Ιεράρχου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή