Α.Ο. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Ευχαριστούμε Μικέλη Χατζηγάκη Reviewed by Momizat on . Σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης επισκέφθηκε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο Πυργετού «Ο Δικέφαλος». Είχε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση με τον Υπεύθυνο της Ακαδημία Σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης επισκέφθηκε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο Πυργετού «Ο Δικέφαλος». Είχε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση με τον Υπεύθυνο της Ακαδημία Rating: 0

Α.Ο. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Ευχαριστούμε Μικέλη Χατζηγάκη

Α.Ο. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Ευχαριστούμε Μικέλη Χατζηγάκη

Σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης επισκέφθηκε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο Πυργετού «Ο Δικέφαλος».

Είχε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Κώστα Γουργούλια που τους συνδέει άριστη φιλία καθώς και τον συνεργάτη του Αχιλλέα Παπαχρήστο, αναλύοντας γενικά τα οφέλη του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου στη νεολαία και πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει στη παρούσα φάση ο αθλητισμός στο υγιές αλλά και ψυχολογικό κομμάτι των ανθρώπων.

Η αγάπη του άλλωστε για το ποδόσφαιρο κρατάει από μικρή ηλικία και γι αυτό τον λόγο δώρισε αντιανεμικά στην Ακαδημία δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Τόνισε άλλωστε ότι το μέλλον ανήκει στους μικρούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού και πρέπει όλοι οι αρμόδιοι φορείς να αγκαλιάσουν τέτοιου είδους προσπάθειες που γεμίζουν με χαμόγελα και αισιοδοξία τη μικρή και παιδική ευαίσθητη ηλικία. 

Οι coaches ευχαρίστησαν θερμά τον Μικέλη ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 2022 μέσα στο γήπεδο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή