"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

38.5 C
Trikala

Α la carte ελεγχόμενη στάθμευση στα Τρικαλα – Για τη δημοτική αρχή υπάρχουν δύο κατηγοριών πολίτες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προφανώς με κατευθυντήριες εντολές της δημοτικής αρχής και του γενικού διευθυντή του Δήμου, ως προϊστάμενου της, η δημοτική αστυνομία δεν καταγράφει αυτές τις ημέρες των γιορτών την παράνομη στάθμευση οχημάτων που δεν διαθέτουν Τρικαλινές πινακίδες, ακόμα και σε ζώνες με μπλε διαγράμμιση που προορίζονται για τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών της ελεγχόμενης στάθμευσης. Αντίθετα σε αυτά τα οχήματα που ανήκουν προφανώς σε επισκέπτες της πόλης κατά την περίοδο του Μύλου των Ξωτικών και κατακλύζουν τις κεντρικές οδούς της, τοποθετούν ενημερωτικό σημείωμα για τον κανονισμό της ελεγχόμενης στάθμευσης που λειτουργεί όμως εδώ και τρεις μήνες.

Όλα αυτά αποδεικνύουν:

1)Ότι για τη δημοτική αρχή υπάρχουν δύο κατηγοριών πολίτες, αυτοί που ελέγχονται και ανάλογα είτε πληρώνουν αντίτιμο στάθμευσης , είτε πληρώνουν πρόστιμο παράβασης, όπως οι κάτοχοι οχημάτων με Τρικαλινές πινακίδες κυκλοφορίας που προφανώς είναι και Τρικαλινοί δημότες και αυτοί που διαθέτουν οχήματα χωρίς Τρικαλινές πινακίδες που ενώ σταθμεύουν παράνομα ΔΕΝ ελέγχονται, ΔΕΝ πληρώνουν αντίτιμο στάθμευσης και ΔΕΝ εκδίδεται κλήση για την παράβαση τους ώστε να πληρώσουν πρόστιμο, αλλά απλά ενημερώνονται με φυλλάδια, επειδή τυγχάνουν να είναι επισκέπτες ή διερχόμενοι.

2)Ότι η δημοτική αρχή ομολογεί ότι η σηματοδότηση των ελεγχόμενων περιοχών είναι πλημμελής και δεν δίνεται σε ένα επισκέπτη οδηγό η δυνατότητα να αντιληφθεί την ύπαρξη της ελεγχόμενης στάθμευσης ή ακόμα και αν την αντιληφθεί και έχει την καλή πρόθεση να την υλοποιήσει , απλά δεν μπορεί να το κάνει λόγω της ιδιότυπης ηλεκτρονικής της εφαρμογής .

3)Ότι η δημοτική αρχή οκτώ χρόνια τώρα φροντίζει για την καλή της εικόνα στο πανελλήνιο το γνωρίζουμε όλοι, αλλά ότι εφαρμόζει τον κανονισμό που ή ίδια εξάλλου θέσπισε a la carte και με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κακοκαρδίσει τους τουρίστες, αυτό αποτελεί το έσχατο σημείο λαϊκισμού και δείγμα καταχρηστικής διακυβέρνησης.

ΥΓ. Έχω ταχθεί υπέρ της ελεγχόμενης στάθμευσης και μέσα στον αστικό ιστό της πόλης κυκλοφορώ μόνο περπατώντας.

Δημήτρης Παπαθανασίου

[ από το διαδίκτυο ]

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τί ψηφίζετε ρε γκασμάδες;
    καλά να πάθετε!
    αφού ψηφίζετε φλώρους και τζιτζιφιόγκους. Τον Οκτώβριο να δώσετε 80% στον Παπαστέργιο.

  2. Η δημοτική αρχή κάνει ότι γουστάρει..αυτό το δικαίωμα τους το έδωσε η Τρικαλινή κοινωνία ψηφίζοντας όλα τα χαζόπαιδα.. μήπως ήλθε η ώρα να φύγουν με πάταγο?

  3. Πρέπει να το προσέξει αυτό ο δήμος Τρικκαίων. Εγώ από τη διπλανή πόλη που αναγκάζομαι να κατέβω για τις δημόσιες υπηρεσίες που δεν υπάρχουν πλέον στην πόλη μου πρέπει εκτός τα έξοδα μετακίνησης να πληρώσω και για πάρκινγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης