Βέλγιο: Τέσσερις νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Λιέγη Reviewed by Momizat on . Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα σε έναν άνδρα και αστυνομικούς έξω από καφετέρια στην πόλη Λιέγη του Βελγίου. Νεκροί είν Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα σε έναν άνδρα και αστυνομικούς έξω από καφετέρια στην πόλη Λιέγη του Βελγίου. Νεκροί είν Rating: 0

Βέλγιο: Τέσσερις νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Λιέγη

Βέλγιο: Τέσσερις νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Λιέγη

Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα σε έναν άνδρα και αστυνομικούς έξω από καφετέρια στην πόλη Λιέγη του Βελγίου.

Νεκροί είναι ο δράστης της επίθεσης, δύο αστυνομικοί και ένας περαστικός σύμφωνα με το γαλλικό RTBF ενώ άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί – με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας εξ αυτών είναι επίσης αστυνομικός.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο περαστικός ήταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που έτυχε να περνάει από τη λεωφόρο Αβρουά στις 10 το πρωί (τοπική ώρα Βελγίου).

Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, αφού άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών στη συνέχεια πήρε μια όμηρο και κατευθύνθηκε σε ένα σχολείο δίπλα στην καφετέρια προτού τελικά να «εξουδετερωθεί».

Η ιστοσελίδα Dh.be αναφέρει επικαλούμενη αστυνομικές πηγές ότι ο άνδρας πριν να πέσει νεκρός φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή