Βίοι παράλληλοι Κ. Αγοραστού και Χρ. Μιχαλάκη αλλά για πόσο; Reviewed by Momizat on . Η περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη και η πολιτική του σχέση με το Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό, είναι ιδιαίτερη και μοναδική στην Αυτοδιοικητ Η περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη και η πολιτική του σχέση με το Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό, είναι ιδιαίτερη και μοναδική στην Αυτοδιοικητ Rating: 0

Βίοι παράλληλοι Κ. Αγοραστού και Χρ. Μιχαλάκη αλλά για πόσο;

Βίοι παράλληλοι Κ. Αγοραστού και Χρ. Μιχαλάκη αλλά για πόσο;

Η περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη και η πολιτική του σχέση με το Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό, είναι ιδιαίτερη και μοναδική στην Αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου.

Μετριοπαθής εκ φύσεως και γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν τη περιοχή, λόγω της χρόνιας ενασχόλησης με τα κοινά, ο Τρικαλινός αυτοδιοικητικός έχει χτίσει μεθοδικά το προφίλ του λαϊκού και αποτελεσματικού Δημοσίου ανδρός, μέσα από τις άριστες σχέσεις που διαθέτει με τα τοπικά ΜΜΕ και τη συνεχή επαφή με τους ψηφοφόρους.

Η εμπειρία που διαθέτει και ο προσωπικός μηχανισμός που έχει συγκροτήσει, αποτελούν συνδυασμό απόλυτης κυριαρχίας για το κ. Κ. Αγοραστό και τη παράταξη του “Συμμαχία υπέρ των Πολιτών”, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο σε επίπεδο Νομού όσο και της Περιφέρειας.

Γι αυτό και παρά τα σενάρια που διακινούνται κατά καιρούς, το μέλλον μεσοπρόθεσμα του Χρήστου Μιχαλάκη στο δημόσιο βίο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο μ` αυτό του Περιφερειάρχη και εξαρτάται εν πολλοίς, από τις αποφάσεις και τις πολιτικές επιλογές, του μακροβιότερου Θεσσαλάρχη αυτοδιοικητικού.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή