"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Βίοι παράλληλοι Κ. Αγοραστού και Χρ. Μιχαλάκη αλλά για πόσο;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη και η πολιτική του σχέση με το Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό, είναι ιδιαίτερη και μοναδική στην Αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου.


Μετριοπαθής εκ φύσεως και γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν τη περιοχή, λόγω της χρόνιας ενασχόλησης με τα κοινά, ο Τρικαλινός αυτοδιοικητικός έχει χτίσει μεθοδικά το προφίλ του λαϊκού και αποτελεσματικού Δημοσίου ανδρός, μέσα από τις άριστες σχέσεις που διαθέτει με τα τοπικά ΜΜΕ και τη συνεχή επαφή με τους ψηφοφόρους.


Η εμπειρία που διαθέτει και ο προσωπικός μηχανισμός που έχει συγκροτήσει, αποτελούν συνδυασμό απόλυτης κυριαρχίας για το κ. Κ. Αγοραστό και τη παράταξη του “Συμμαχία υπέρ των Πολιτών”, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο σε επίπεδο Νομού όσο και της Περιφέρειας.


Γι αυτό και παρά τα σενάρια που διακινούνται κατά καιρούς, το μέλλον μεσοπρόθεσμα του Χρήστου Μιχαλάκη στο δημόσιο βίο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο μ` αυτό του Περιφερειάρχη και εξαρτάται εν πολλοίς, από τις αποφάσεις και τις πολιτικές επιλογές, του μακροβιότερου Θεσσαλάρχη αυτοδιοικητικού.

Κων. Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης