Βαγγέλης Καζαντζής Quartet στην “Κεντρική πλατεία” την παρασκευή Reviewed by Momizat on . Βαγγέλης Καζαντζής (Quartet) ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 Μουσική Σκηνή Κεντρική Πλατεία εναρξη 22:00 εισ Βαγγέλης Καζαντζής (Quartet) ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 Μουσική Σκηνή Κεντρική Πλατεία εναρξη 22:00 εισ Rating: 0

Βαγγέλης Καζαντζής Quartet στην “Κεντρική πλατεία” την παρασκευή

Βαγγέλης Καζαντζής Quartet στην “Κεντρική πλατεία” την παρασκευή

Βαγγέλης Καζαντζής (Quartet)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014
Μουσική Σκηνή Κεντρική Πλατεία
εναρξη 22:00
εισοδος 4 ευρω

kazΒαγγέλης Καζαντζής Quartet
O Βαγγέλης Καζαντζής και η παρέα του (Κωσταντής Πιστιόλης, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός)   συνεχίζουν τις εμφανίσεις  τους σε όλη την Ελλάδα με μια σειρά από Live σε πολλές πόλεις. Σταθμεύουν τη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στα Τρίκαλα στη μουσική σκηνή Κεντρική πλατεία.  Η μουσική διαδρομή ξεκινά από τον πρώτο δίσκο του Βαγγέλη, συνεχίζει και επικεντρώνεται στον δεύτερο δίσκο που έχει τίτλο  έξω απ’ τα μέτρα  και μόλις κυκλοφόρησε από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και στον οποίο συμμετέχουν: ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γρηγόρης Κλιούμης, ο Κωσταντής Πιστιόλης και η Μαρίνα Δακανάλη. Τέλος, μεγάλο μέρος του προγράμματος βασίζεται σε διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία. Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν το κλαρίνο, τη γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Κωσταντή και μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου μας υπόσχονται ένα μελωδικό ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου “Της γης το μυστικό” σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Ακολούθησαν επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην επαρχία αλλά και στην Αθήνα(Πυρήνας, Σταυρός Του Νότου), όπου επί σκηνής βρέθηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι: ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαρίνα Δακανάλη, η Λιζέτα Καλημέρη, η Γιώτα Νέγκα, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φώτης Σιώτας, η Μαρία Κώτη (Χαΐνηδες) κ.α.
Ο Κωσταντής Πιστιόλης είναι απόφοιτος του μουσικού πειραματικού Γυμνασίου -Λυκείου Παλλήνης και τον γνωρίσαμε ως μέλος της μπάντας του Γιάννη Χαρούλη. Ο Διονύσης Μακρής είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, Μανώλης Φάμελος κ.α. Ο Γιώργος Μαγαλιός είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και ένας πολλά υποσχόμενος νέος μουσικός.
Παίζουν:
Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή, κιθάρα, σάζι
Κωσταντής Πιστιόλης: Κλαρίνο, γκάιντα, τρομπέτα, καβάλ, φωνή
Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο, φωνή
Γιώργος Μαγαλιός: Κρουστά

http://www.youtube.com/watch?v=CSBZDyvQ_tI
http://www.youtube.com/watch?v=MbqfGQcSnFc

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή