Βαγγέλης Μπούτας: Αγώνας επιβίωσης τώρα! – βγάζουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών και στους δρόμους οι αγρότες ! Reviewed by Momizat on . Από την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 οι αγρότες της Θεσσαλίας για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, ξαναβγάζουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωρι Από την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 οι αγρότες της Θεσσαλίας για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, ξαναβγάζουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωρι Rating: 0

Βαγγέλης Μπούτας: Αγώνας επιβίωσης τώρα! – βγάζουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών και στους δρόμους οι αγρότες !

Βαγγέλης Μπούτας: Αγώνας επιβίωσης τώρα! – βγάζουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών και στους δρόμους οι αγρότες !

Από την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 οι αγρότες της Θεσσαλίας για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, ξαναβγάζουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών και στους δρόμους!

Β. Μπούτας: Αγώνας επιβίωσης τώρα!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε στην μεγάλη πανθεσσαλική σύσκεψη των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της περιφέρειάς μας χθες στον Παλαμά!

Ακολουθούν συλλαλητήρια διαμαρτυρίας ενάντια στη μνημονιακή φορομπηχτική πολιτική την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή των μπλόκων συγκαλεί πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας για να καθοριστούν οι κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα με στόχο έξοδο στις εθνικές οδούς στις αρχές του νέου έτους.

Ο πάντα μπροστάρης στους αγροτικούς αγώνες, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας κ. Βαγγέλης Μπούτας, στην ομιλία του τόνισε πως τα προβλήματα συνεχώς διογκώνονται και πολλαπλασιάζονται, δεδομένου ότι οι κυβερνώντες εξακολουθούν να εφαρμόζουν πιστά την πολιτική του ξεκληρίσματος των μικρομεσαίων αγροτών!

Ο κ. Μπούτας κάλεσε τους αγρότες να συμμετάσχουν μαζικά στις κατά τόπους ενημερωτικές συσκέψεις που θα οργανωθούν στα χωριά για να πληροφορηθούν συγκεκριμένα τι τους περιμένει το 2017 και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα συλλαλητήρια.

Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής επέρριψε ευθύνες για τις καταστροφές στις καλλιέργειες από τις θεομηνίες, τόσο στην κεντρική εξουσία όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ποτέ δεν υλοποίησαν των αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα!

Σε ότι αφορά στα αιτήματα του αγώνα, όχι μόνο δεν άλλαξαν από αυτά των κινητοποιήσεων που έγιναν τον προηγούμενο χειμώνα, αλλά προστέθηκαν κι’ άλλα που σχετίζονται με την μη εφαρμογή των νέων σκληρών εισπρακτικών μέτρων του τρίτου μνημονίου.

Να σημειωθεί ότι τους συγκεντρωμένους αγρότες χαιρέτησε ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στα δίκαια αιτήματά

Σχόλια (2)

 • Σταύρος Φαλαγκάρας

  Στο ίδιο έργο θεατές………..

  Απάντηση
 • Αγρότης των Μπλόκων

  Εσένα οι αγρότες σε πείραξαν τώρα, αλλά τι να κάνεις, όπου ταχτεί ο καθένας. Κι εσύ τάχτηκες να είσαι παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν δυο χρόνια, όταν ήμασταν στα μπλόκα και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση, ήταν καλοί οι αγρότες και τα τρακτέρ 🚜. Τόσο καλά, που ανέβαινε κι ο Τσίπρας απάνω κι έβγαζε πύρινους λόγους. Τώρα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ παθαίνεις αλλεργία εσύ κι ο αρχηγός σου, ακούγοντας τρακτέρ και μπλόκα. Θυμίσου λίγο… κι ο Χατζηγάκης έκανε κάτι τέτοια και δες που πήγε….

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή