"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

39.9 C
Trikala

Βαλάντης Τσιούτσιας: κ. Μαράβα διορθώστε επιτέλους την «αναπτυξιακή σας μυωπία».

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει 10 μήνες από την εξαγγελία κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό. Ένα έργο προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ, το οποίο η Περιφέρεια το ενέταξε από το 2019 στο Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.

Η μοναδική υποχρέωση του Δήμου Πύλης για το συγκεκριμένο έργο, είναι να στείλει έγγραφο προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που να υποδεικνύει το ακριβές σημείο κατασκευής του. Δυστυχώς, το αυτονόητο, δεν έχει γίνει ακόμα.

κ. Δήμαρχε, δεδομένου ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με fax ή με e-mail, οφείλετε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα:

Γιατί αυτή η τραγική αδιαφορία, για ένα τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή μας;

Δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη;

Τελικά ποιον εμπαίζετε, λέγοντας ότι δεν ευθύνεστε για την καθυστέρηση;

Μερίδα των συνεργατών σας θεωρεί ότι το κλειστό γυμναστήριο μόνο έξοδα θα φέρει. Μήπως είστε κι εσείς οπαδός της θεωρίας και γι’ αυτό αδιαφορείτε;

Ελπίζω, είτε να μας διαψεύσετε, είτε σύντομα να αφυπνιστείτε ώστε να προχωρήσει έστω και καθυστερημένα η διαδικασία για το καλό του Δήμου μας.

Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την περιοχή μας. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα νέοι που αποφασίζουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν  τις οικογένειές τους στην περιοχή μας. Ο Δήμος πρέπει να ενισχύσει την ορθότητα της απόφασής τους.

Ο Δήμος πρέπει να δώσει την ώθηση στα παιδιά μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Επιπλέον, έχουμε μια ομάδα μπάσκετ, τον Γ.Σ. Γόμφων, η οποία από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Ποια είναι η στέγη που της παρέχετε;

Διορθώστε επιτέλους την «αναπτυξιακή σας μυωπία».

Αφήστε τις φωτογραφήσεις σας με έργα της Περιφέρειας και ασχοληθείτε με τα έγγραφα που θα φέρουν έργα.

Με εκτίμηση,

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης,

Βαλάντης Τσιούτσιας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης