"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Βαρκάδα στον Ληθαίο..

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ετοιμάζονται οι βάρκες για βόλτα στον Ληθαίο! Οι πρώτες δοκιμές έγιναν ήδη το περασμένο Σάββατο και ο Δήμος Τρικκαίων αρχίζει να υλοποιεί το σχέδιό του για αξιοποίηση του ποταμού.
Ο Ληθαίος ποταμός, στο κέντρο των Τρικάλων, φιδωτός και ήσυχος, διαρρέει την πόλη. Επί χρόνια ήταν αξιοθέατο και μόνο. Πλέον, καθίσταται προσβάσιμος στους τρικαλινούς και στους επισκέπτες!
Ο Δήμος εκπόνησε ένα σχέδιο αξιοποίησης τριών από τα πλεονεκτήματα : βαρκάδα στον Ληθαίο – ποδηλατάδα στις όχθες του – επίσκεψη στα μουσεία και επαφή με τον πολιτισμό.
Η βαρκάδα στον ποταμό γίνεται πραγματικότητα εντός του έτους, καθώς ξεκίνησε ήδη η δοκιμή της πλευστότητας αλλά και του είδους της βάρκας που θα ταξιδεύει τους επισκέπτες του Ληθαίου.
Μάλιστα, σε συνδυασμό με σχετικό πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ, ο Δήμος Τρικκαίων αξιοποιεί καταλλήλως τον ποταμό – σήμα κατατεθέν της ομορφιάς της φύσης μέσα στην πόλη. Έτσι, η βαρκάδα συνδυάζεται με το Μουσείο Τσιτσάνη και τον νέο ποδηλατόδρομο, με τα Τρίκαλα πλέον να αποκτούν μια ολοκληρωμένη περιήγηση και επαφή της φύσης με τον πολιτισμό.

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης