"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

Βαρκάδες και βόλτες στον ερωτικό Ληθαίο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έτερος δι’ εστί Ληθαίος ποταμός ο περί Τρίκκην εφ’ ώ ο Ασκληπιός γεννηθήναι λέγεται’’. Χριστουγεννιάτικες βαρκάδες και βόλτες στον ερωτικό Ληθαιο.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήμουν τυχερός που έζησα να το ακούσω και κυρίως να το διαβάσω. Μιλάω για το αντιπολιτευόμενο σύνθημα της τελευταίας δεκαετίας στην πόλη μου: ΟΧΙ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟΝ ΛΗΘΑΙΟ. Εκεί, που όχι μόνο οι βάρκες έπρεπε να βρίθουν,αλλά να υπάρχουν αμέτρητες δραστηριότητες. Εξηγούμαι: Σαν το φραγματάκι αυτό στο κέντρο, θα μπορούσαμε με χαμηλό κόστος να έχουμε πάμπολλα και μεγαλύτερα εις βάθος. Οι επιγενόμενες δραστηριότητες, με προεξάρχουσες αυτές της αναψυχής και εστίασης επί του ποταμού, θα ήσαν πολλαπλάσιες. Μπορούσαμε επίσης, από τότε που μεταβάλαμε τον Ληθαίο από …οχετό σε κανονικό ποτάμι, να αυξήσουμε την ιχθυοπανίδα του τεχνηέντως και να τον ψαρεύουμε καθιστώντας τον, …βάιραλ. Και άλλα πολλά, εις όφελος πολλών…
    Υ.Γ.” Όχι βάρκες”… Ποτέ μην σώσεις και …ανέβεις σε βάρκα ρε φίλε, τι σε νοιάζει εάν ανέβουν οι άλλοι; Άι σιχτίρ με την στενοκεφαλιά σε αυτόν τον τόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης