Βαρουφάκης για τη συμφωνία στο Eurogroup: «Συγχαρητήρια σύντροφοι…» Reviewed by Momizat on . Την άποψή του για τη συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης με μια ανάρτησή του στο twitter. Ο πρώην ΥΠΟΙΚ της κυβέρνησης ΣΥΡ Την άποψή του για τη συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης με μια ανάρτησή του στο twitter. Ο πρώην ΥΠΟΙΚ της κυβέρνησης ΣΥΡ Rating: 0

Βαρουφάκης για τη συμφωνία στο Eurogroup: «Συγχαρητήρια σύντροφοι…»

Βαρουφάκης για τη συμφωνία στο Eurogroup: «Συγχαρητήρια σύντροφοι…»

Την άποψή του για τη συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης με μια ανάρτησή του στο twitter.

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι αυτό που έγινε στην ουσία ήταν η επέκταση της χρεοκοπίας για τη χώρα έως το 2060, ενώ σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το γεγονός ότι στην κυβέρνηση γιορτάζουν τη “δήθεν” βιωσιμότητα του χρέους.

«Συγχαρητήρια σύντροφοι. Επέκτειναν την χρεοκοπία μας έως το 2060 και γιορτάζετε την… βιωσιμότητα του χρέους. (Για όσους επιμένουν ότι επήλθε απομείωση χρέους, ας απαντήσουν το εξής ερώτημα: Αν έτσι είναι, γιατί δεν μείωσαν παράλληλα τον στόχο πρωτογενούς;)» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή