Βαρύ το κλίμα στην κυβέρνηση για την Ζέττα Μακρή Reviewed by Momizat on . Στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως γνωστόν, δεν αρέσει και πολύ να βλέπει τα κυβερνητικά στελέχη σε καθημερινές «πτήσεις» στον τηλεοπτικό «αέρα», παρά μόνο αν κάποιος κυ Στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως γνωστόν, δεν αρέσει και πολύ να βλέπει τα κυβερνητικά στελέχη σε καθημερινές «πτήσεις» στον τηλεοπτικό «αέρα», παρά μόνο αν κάποιος κυ Rating: 0

Βαρύ το κλίμα στην κυβέρνηση για την Ζέττα Μακρή

Βαρύ το κλίμα στην κυβέρνηση για την Ζέττα Μακρή

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως γνωστόν, δεν αρέσει και πολύ να βλέπει τα κυβερνητικά στελέχη σε καθημερινές «πτήσεις» στον τηλεοπτικό «αέρα», παρά μόνο αν κάποιος κυβερνητικός επιχειρεί να υπερασπιστεί το έργο του.

Όμως, η νέα υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή ,  φαίνεται ότι έχει μπει… φορτσάτη στην κυβέρνηση. Σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, ενώ χθες χρεώθηκε και το επικοινωνιακό φιάσκο με τα…υποτιθέμενα “πρόστιμα” στους μαθητές.  

Το Μαξίμου, λοιπόν, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με την κατάσταση αυτή και σύμφωνα με το matrix24 η πρώτη κίτρινη κάρτα έχει ήδη επιδειχθεί στην υφυπουργό Παιδείας.

pontiki

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή