"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.8 C
Trikala

Βασίλης Τσιουτσιας : Γιατί στηρίζω την “επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο πως η τοπική αυτοδιοίκηση διαχρονικά συνιστά τον εγγύτερο στους πολίτες φορέα εξουσίας, αλλά και πολύτιμων υπηρεσιών ειδικά εκεί όπου η κεντρική διοίκηση δυσκολεύεται ή αδυνατεί να μετουσιώσει τις προθέσεις της σε πράξη.
Ανάμεσα στους φερόμενους ως υποψηφίους δημάρχους, αναντίρρητα υπάρχουν και προσωπικότητες με ήθος και προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εν τούτοις η επιλογή πρέπει να γίνει με κριτήρια τεχνοκρατικά και όχι συναισθηματικά, όχι ρεβανσιστικακαι όχι τοπικιστικά.
Επομένως πρέπει να συνεκτιμηθούν η αποτελεσματικότητα, οι γνώσεις, η προηγούμενη θητεία σε θέσεις ευθύνης και βέβαια ο προγραμματικός λόγος, η δυνατότητα συγκρότησης ισχυρής ομάδας, το όραμα και η εντιμότητα καθενός εκ των υποψηφίων. Ως υποψηφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ως επιστήμονας, ως νέος άνθρωπος, ως ένας από εσάς εκφράζω απερίφραστα τη στήριξή μου στον συνάδελφο κατ’επιστήμη και εκλεκτό μέλος της Τρικαλινης κοινωνίας κύριο Νίκο Σακκα, όσον αφορά την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου Τρικκαιων και δηλώνω πως θα σταθώ αταλάντευτα στο πλευρό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο Νίκος Σακκας έχει όραμα, ήθος, λαμπρή επιστημονική κατάρτιση και εξαιρετικά επιτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία. Το τεράστιο έργο του τόσο στα ΚΑΠΗ, όσο και στους Παιδικούς Σταθμούς και σε κοινωνικές δομές του δήμου Τρικκαιων, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση τόσο για την αναμφισβήτητη κοινωνική του ευαισθησία, όσο και για τις ικανότητές του να ασκεί χρηστή και επιτυχημένη διοίκηση αντιμετωπίζοντας δύσκολα προβλήματα και βρίσκοντας σωστές λύσεις.
Είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι συνδημότες μας, θα αγκαλιάσουν τον νέο άνθρωπο, τον επιστήμονα, τον οραματιστή αυτοδιοικητικό, τον Νίκο Σακκα.
Η στήριξη στον Νίκο Σακκα είναι απόφαση ευθύνης και προσφοράς.
Για τον Δήμο μας..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης