Βγάζουν στο σφυρί πρώτη κατοικία! Reviewed by Momizat on . Η Εφορία Τρικάλων βγάζει στο σφυρί το σπίτι βιοπαλαιστή συμπολίτη μας. Οικία (διαμέρισμα) 77 τ.μ. εκτίθεται σε αναγκαστικό πλειστηριασμό την Τετάρτη 3 Ιούνη, γι Η Εφορία Τρικάλων βγάζει στο σφυρί το σπίτι βιοπαλαιστή συμπολίτη μας. Οικία (διαμέρισμα) 77 τ.μ. εκτίθεται σε αναγκαστικό πλειστηριασμό την Τετάρτη 3 Ιούνη, γι Rating: 0

Βγάζουν στο σφυρί πρώτη κατοικία!

plistirismoi 4
Η Εφορία Τρικάλων βγάζει στο σφυρί το σπίτι βιοπαλαιστή συμπολίτη μας. Οικία (διαμέρισμα) 77 τ.μ. εκτίθεται σε αναγκαστικό πλειστηριασμό την Τετάρτη 3 Ιούνη, για χρέη προς το Δημόσιο (φόρος εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας, Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., ΕΝ.Φ.Ι.Α., τέλος επιτηδεύματος, Ε.Τ.Α.Κ., πρόστιμα Κ.Β.Σ., με τις προσαυξήσεις τους, που αποτελούν το μισό περίπου του συνολικού χρέους!).

Ο βιοπαλαιστής συμπολίτης μας και συναγωνιστής μας στους αγώνες κατά των μνημονίων κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από το κράτος! Σήμερα αυτός! Αύριο ο επόμενος! Μεθαύριο όλοι μας!

Ο βιοπαλαιστής συμπολίτης μας θα είναι με όλη την οικογένειά του εκεί στο Ειρηνοδικείο στον χώρο των πλειστηριασμών. Εκεί πρέπει να είμαστε και όλοι οι άλλοι για να συμπαρασταθούμε!

Αλληλεγγύη! για να σώσουμε τα σπίτια μας, τα μαγαζιά μας, τα χωράφια μας, τα εργαλεία της δουλειάς μας απ’ την αρπακτική μανία των τραπεζών, της εφορίας, των ληστρικών ασφαλιστικών ταμείων, των τοκογλύφων!

Καλούμε τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν λίγο έξω απ’ τα γραφεία τους και να συμπαραταχθούν μαζί μας, πυκνώνοντας τις γραμμές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών που απειλούν τη λαϊκή περιουσία των Τρικαλινών (και όχι μόνο βέβαια).
plistiriasmoi_anavoli1
Καλούμε τους τρεις Τρικαλινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Παπαδόπουλο, Σιμορέλη, Δριτσέλη) την Τετάρτη το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο δίπλα στον λαό που του παίρνουν το σπίτι!

Είναι εξωφρενικό, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να στέλνεται ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Ειρηνοδικείο, όπως έγινε την περασμένη Τετάρτη, για να εκφοβίσουν τους πολίτες που αγωνίζονται για το νόμιμο δικαίωμά τους να κρατήσουν το κεραμίδι που έχουν πάνω από το κεφάλι τους. Μα, δεν καταλαβαίνουν ότι ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή!

Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ούτε καλό ούτε εύκολο να τα βάζουν με την οργή του λαού;

Είναι πολλές χιλιάδες οι Τρικαλινοί που απειλούνται με πλειστηριασμούς. Την Τετάρτη 3:30 το απόγευμα έξω από το Ειρηνοδικείο ενωμένοι λέμε ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!

Με την ευκαιρία θέλουμε να καταγγείλουμε δημόσια μερίδα συμβολαιογράφων, που διενεργούν τους πλειστηριασμούς σε βάρος της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας, οι οποίοι από… υπερβάλλοντα ζήλο(!) τηλεφωνούν προληπτικά στην Αστυνομία και την καλούν να προστρέξει για να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις που… πρόκειται να γίνουν!

Στηλιτεύουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές που αγνοούν προκλητικά τον πόνο του συνανθρώπου μας που χάνει το σπίτι του.
– ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!
– ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
– ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας